National

O femeie din Suceava care a aflat că soţul ei a intrat la Terapie Intensivă a intrat cu maşina în fântâna arteziană din fața spitalului – FOTO

Publicat: 12 oct. 2021

Valul de COVID-19 care se răsfrânge asupra României naşte adevăraţii situaţii limită. După ce ziua de marţi poate fi considerată cea mai neagră zi din pandemie, din cauza numărului record de morți, un alt caz atrage atenţia opiniei publice. În Suceava, o femeie a intrat cu maşina în fântână arteziană din curtea Spitalului Judeţean de Urgență după ce a aflat că soţul ei se află la Terapie Intensivă.

Întâmplarea a fost, cel mai probabil, cauzată de un moment de neatenţie mai ales din prisma faptului că femeia se grăbea să vorbească cu medicii.

O femeie a intrat cu maşina în fântână Spitalului Suceava după ce a aflat că soţul este la Terapie Intensivă

Conform datelor existente, femeia se grăbea să ajungă la soţul ei după ce a aflat că se află în UPU, la Terapie Intensivă. Într-un moment de neatenţie, autoturismul pe care îl conducea a intrat în fântână arteziană a Spitalului Judeţean de Urgente Suceava.

Un autoturism Peujeot 307 a intrat, marți, în fântâna arteziană din fața Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. La volanul mașinii se afla o femeie de aproximativ 50 de ani, care tocmai aflase că soțul ei a ajuns la Urgențe și se grăbea să vadă ce s-a întâmplat.

„S-a întâmplat probabil din neatenție, pe fondul emoțiilor. Martorii spun că a apăsat accelerația, în loc de frână. Nu sunt probleme medicale și nici pagube majore”, a spus managerul Alexandru Calancea, potrivit presei locale.

Adauga un comentariu