International

O femeie din Suedia și-a ținut fiul captiv timp de 28 de ani. Cum a fost găsit bărbatul

Publicat: 02 dec. 2020
Barbat din Suedia tinut captiv
O femeie din Suedia si-a tinut fiul captiv timp de 28 de ani.

O femeie din Suedia și-a ținut fiul captiv timp de 28 de ani. Femeia a fost reținută de poliție și urmează să fie anchetată. Presa suedeză susține faptul că bărbatul a fost găsit subnutrit, cu răni infectate pe corp și aproape fară dinți.

Ola Osterling, purtătorul de cuvânt al poliției din Stockholm, a declarat că victima a fost închisă pentru o perioadă lungă de timp într-un apartament dintr-o suburbie din sudul Stockholmului. In aceasta perioada, cand toata lumea este ingenuncheata de noul coronavirus, Suedia a avut o serie de reguli care au afectat si romanii.

O femeie din Suedia și-a ținut fiul captiv timp de 28 de ani

Purtătoarea de cuvânt nu a oferit totuși detalii cu privire la durata în care a fost ținut captiv bărbatul. Mai mult, vecinii din împrejurimi au spus că nu l-au văzut pe bărbatul de 41 de ani niciodată, scrie France24.

Tove Boman, un tânăr de 24 de ani care locuiește în clădirea de alături, a declarat pentru AFP că a văzut-o doar pe mama bărbatului și nu știa că aceasta are vreun copil. „Am crescut aici, așa că am știut întotdeauna cine este și am recunoscut-o. Este puțîn ciudată”, a spus tânărul.

Mai multe ziare din Suedia au precizat că  femeia și-a scos fiul din școală când avea 12 ani și l-a ținut închis în apartament de atunci.

Suedia este șocată de acest caz

O femeie din Suedia și-a ținut fiul captiv timp de 28 de ani, iar acesta a fost descoperit de o rudă, care a vrut să rămână anonimă, după ce mama a fost dusă la spital. În vârstă de 41 de ani, bărbatul era plin de răni infectate pe picioare, abia putea să meargă și aproape că nu avea dinți, limitându-i capacitatea de a vorbi, se arată în rapoarte.

Oficialii din Poliție au declarat următoarele: „Omul este în spital. Rănile sale nu-i pun viața în pericol”, a spus șeful Poliției. Femeia este suspectată de privarea ilegală de libertate și de vătămare corporală – acuzații pe care ea le neagă.

Comentarii
  • Îngrozitor! Toate aceste tari CE care ne dau lecții , au, de fapt mari necazuri. Au dreptate Polonia și Ungaria! Iar noi trebuie sa votam forte politice naționaliste, FĂRĂ COMPLEXE DE SLUGA, ca PNL, USR!

  • Hai siktir cu partidele tale nationaliste pline de sarlatani,mai psd ist analfabet asistat social bate vantul schimbarii,pzd ul tau nu si mai regaseste locul in noua guvernare care va 100 sigura de dreapta,asa ca sugi pula

Adauga un comentariu