Magazin

O FEMEIE INSARCINATA a trait SOCUL VIETII EI: Ce i-au spus medicii cand a mers sa faca o radiografie

Publicat: 11 nov. 2013
1

Emily statea in sala de asteptare a spitalului cand a primit un telefon car avea sa ii schimbe viata complet.

Cand iti faci ecografia pentru prima data de cand ai aflat ca esti insarcinata este o adevarata incantare, a spus mamica in varsta de 32 de ani, straduindu-se sa isi stapaneasca emotiile.

Cateva minute mai devreme i se spusese ca a avut un avort si ca bebelusul din burta era mort de cand implinise 10 saptamani. Medicii au spus ca nu i-au detectat nici o bataie a inimii si in consecinta fatul s-a oprit din evolutie.

Nu am putut suporta si am izbucnit in plans. Insa acesta nu era unul dintre cele mai rele lucruri. O asistenta mi-a zis ca nu pot pleca acasa deoarece trebuie sa astept ca fetusul sa iasa natural sau sa iau medicamente pentru a grabi iesirea lui.

Am fost in stare de soc. Sora mea era cu mine si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a ma calma. Astazi, la un an si jumatate de cand a primit aceasta veste este foarte fericita. Puteti sa ii spuneti instinct de mama, pentru ca am stiut ca bebelusul meu traieste. Am zis ca merita sa incerc sa am si o a doua opinie si sa nu iau medicamentul acela, a spus Emily. Femeia a reusit sa aduca pe lume un bebelus extrem de frumos si sanatos.

Sursa: kanald.ro

Adauga un comentariu