Local

O femeie moarta a fost descoperita dupa cateva zile

Publicat: 09 ian. 2000

Mirosul greu care invadase blocul B3 din strada Decebal nr. 14, din Iasi, i-a scos din minti pe locatari. Pentru ca nu reusisera sa afle sursa, dupa ce cotrobaisera si prin subsol si prin varsatoarea de gunoi, ei s-au hotarat ieri sa mearga din apartament in apartament. Cu administratorul in frunte, ei au facut un „komando” si au sunat la fiecare usa.

Dupa mai multe ore de cautari, au fost gasiti toti OK, cu exceptia unui apartament: cel in care locuia Maria Hanciuc. Oamenii au batut la usa, s-au chinuit s-o sparga, dar n-au reusit pentru ca era facuta din lemn de stejar. In cele din urma, pentru a vedea despre ce este vorba, au chemat pompierii, care au sosit cu o autoscara. Ei au escaladat balconul si au intrat in casa femeii. Maria, in varsta de 68 de ani, zacea in sufragerie, pe jos.

Pompierii si-au dat seama ca mirosul pestilential vine de aici. Legistii si criminalistii au constatat ca femeia era moarta de cel putin patru zile. Nu existau urme de violenta, asa incat, pentru moment, verdictul este „moarte fiziologica”. Maria locuieste de peste 36 de ani in acel bloc si vecinii spun ca in ultima vreme iesea foarte rar din casa.loading...

Adauga un comentariu