Cancan ultimă oră

O femeie şi-a dat vălul jos, după 19 ani. Oamenii s-au îngrozit când au văzut cum arată chipul ei

Publicat: 06 aug. 2021

O femeie şi-a dat valul jos, după 19 ani. Când au văzut cum arată faţa ei, oamenii s-au speriat. Femeia se numeşte Augustina Dorman şi este din Indonezia. Până la vârsta de 38 de ani, ea şi-a acoperit constant chipul cu un val. În cele din urmă, a decis să renunţe la accesoriul respectiv.

După ce a născut primul ei copil, a început să îi crească barba şi mustaţa. De ruşine, a decis să îşi ascundă cu orice preţ părul facial. După ce a renunţat la valul musulman, a apărut în public aşa cum arată ea cu adevărat. Până şi copiii ei au rămas uimiţi de felul în care arăta, de fapt, mama lor, informează wowbiz.ro.

O femeie şi-a dat valul jos, după 19 ani
Chiar dacă au apărut imediat şi comentariile răutăcioase la adresa felului în care arata femeia, Augustina spera că oamenii vor reuşi să o accepte exact aşa cum este ea. Cazul ei a făcut înconjurul lumii. Din păcate, se pare că atunci când încearcă să îşi îndepărteze părul respectiv, suferă din cauza unor dureri acute.

Aceasta afecţiune de care suferă femeia din Indonezia se numeşte hirsutism. Multe persoane suferă din această cauză. Mai precis, în zonele în care persoanele de sex feminim au doar un puf sau nu au deloc păr, apare un păr des. De obicei, zonele afectate sunt deasupra buzei superioare, pe piept, spate, abdomen şi pe bărbie.

Conform unor studii făcute de specialişti, două din opt femei au această afecţiune. Mai mult decât atât, medicii din Marea Britanie au declarat că cele mai afectate femei sunt cele care suferă de sindromul ovarelor polichistice. Ele pot ajunge să aibă probleme şi cu acneea, dar şi cu creşterea în greutate.

“Însă câteodată rasa sau chiar tendinţa din familie determina excesul de păr al unei persoane, fără să fie o problemă medicală” a explicat medicul Whipps Cross, conform sursei citate anterior.

Judecata soților Ceaușescu
Comentarii
 • Buna ziua mă puteți ajuta cu 500$ pentru tratamentul de Cancer ?
  Eu va mulțumesc din suflet meu
  Soțul meu a murit de 14 ani. Copii Dumnezeu nu mi-a dat. Și sânt singura in Liban . Familia mea in Romania Constanta au murit .nu am pe nimeni.Ma puteți ajuta?
  Thank u so much Dumnezeu să vă binecuvânteze AMIN ?n

 • Ma puteți ajuta și pe mine va rog frumos. Nu am bani de mâncare pt copil. Nu am aapa nu am gaz. Va implor din inima. Cod IBAN : RO56BUCU1891035012799RON. NUME. KANIS CAMELIA RAMONA. ALPHA BANK. JUD. HUNEDOARA. VA MULȚUMESC. NU AM PAINE DE 2 ZILE IN CASA. VA IMPLOR

 • Mai sunt și oameni necăjiți cu adevărat dar uite…. Nu i poți distinge pt ca exista asa specimene…. Care pozează în ce nu sunt. Oamenii necăjiți demult ori nu cauta mila

 • Nu este prost cine cere este prost cine da. Da daca il întâlnești pe strada si cel care este flamand nu-ti cere ca are bun simt merita tot respectul. Dar pentru nemernici care te trag si de mana sa le dai merita un glonț în cap.

 • Uită-te cata nesimțire din partea guvernului sa nu poti iesi din țară sau intra daca nu esti injectat anti covid. Sincer eu ias termina de zile pe astfel de oameni cu idei din acestea. Uni iar numi idealiști dar sincer eu ii numesc IDIOTI

 • Frățiilor este prea mare lăcomia lumeasca de asta se plâng toți că sunt necăjiți cei bolnavi sunt necăjiți și în multe cazuri bolnavii nu se piang așteaptă vindecarea să se întoarcă la munca ?

 • Are cineva o mașină în plus și vrea sa o doneze !Am un Matiz și nu vor să-mi de-a ITP ..spun că e depășit … Mulțumesc !

 • Cei din România ,singuri sunt săraci,dar au nasul să facă pașapoarte românești la moldoveni. Le promit bani și compensații pentru copii,dar nu se gândesc să aibă grijă mai întâi de poporul român. Sa nu ducă lipsuri.

 • Sînt foarte sărac şi foarte Bolnav,aş avea nevoie foarte mare de nişte banii ca să îmi cumpăr medicamentele şi aş mai avea nevoie foarte mare şi de 25.000 de Euro foarte URGENT,ca să îmi cumpăr şi EU o casuţă foarte mică la țară că în prezent locuiesc pe stradă,vă las nr de telefon unde mă puteți contacta şi ajuta-0774917532 sau 0744404854.Vă mulțumesc frumos şi aştept ajutorul distrus.!

 • Sînt foarte sărac şi foarte Bolnav,aş avea nevoie foarte mare de nişte banii ca să îmi cumpăr medicamentele şi aş mai avea nevoie foarte mare şi de 25.000 de Euro foarte URGENT,ca să îmi cumpăr şi EU o casuţă foarte mică la țară că în prezent locuiesc pe stradă,vă las nr de telefon unde mă puteți contacta şi ajuta-0774917532 sau 0744404854.Vă mulțumesc frumos şi aştept ajutorul distrus.!

 • RUGAȚI-VĂ LA DOMNUL NE ÎNCETAT
  ȘI VEȚI PRIMI CEIA CE MERITAȚI.

  DUMNEZEU NU VINE ATUNCI CÎND ÎL CHEMI
  DAR ÎN TOT DEAUNA VINE LA TIMP.

  VĂ MULȚUMESC.

Adauga un comentariu