Diverse

O femeie si-a decorat masina cu balega! Vezi motivul acestui fapt -VIDEO

Publicat: 11 iun. 2019
6

Pentru a nu mai consuma aerul conditionat din masina, o femeie a luat decizia sa-si decoreze masina cu balega. Trucul la care a recurs, in fiecare vara, a fost de a proteja masina impotriva razelor solare si ''pentru a salva planeta'', femeia fiind o iubitoare a mediului inconjurator. Aceasta a reusit sa faca senzatie in orasul ei natal, dar si in lume, dupa ce masina ei s-a viralizat instant. De ce? Datorita ‘caroseriei’.

Masina acoperita cu fecale de vaca ii apartine lui Sejal Shah. Femeia are o Toyota Altis pe care, in fiecare vara, o da cu fecale de vaca. Toti satenii stiu deja cat de mult iubeste femeia mediul inconjurator si ii respecta alegerea. Femeia locuieste in Ahmedabad si este un mare fan al mediului inconjurator.

Vezi si: Un papagal a dat de gol o femeie dupa o crima. Ce a ''spus'' acesta politistilor

Sejal Shah nu vrea sa foloseasca aerul conditionat al masinii. Deoarece polueaza si ea nu vrea sa ia parte la asa ceva. Asa ca, in fiecare vara, femeia isi acopera masina cu fecale de vaca. Dupa ce aceastea se usuca, formeaza o bariera protectoare impotriva razelor solare.

In plus, pentru a o face mai frumoasa cu tot cu stratul de balega, femeia si-a decorat masina. Automobilul ei are dungi decorative care par sa acorde o nota de frumos masinii pline de balega. Cu toate ca inestetic va poate parea o masina urata, este utila. Sejal Shah sustine ca automobilul ei este racoros si ea nu mai polueaza prin utilizarea aerului conditionat.

„Nu numai ca imi mentine masina racoroasa, dar ajuta si la prevenirea poluarii. Gazele nocive care sunt eliberate in timpul utilizarii AC al autovehiculelor maresc temperaturile si contribuie la incalzirea globala. Eu conduc masina mea fara AC deoarece balegarul de vaca o tine racoroasa.

Mi-a venit aceasta idee in timp ce puneam balegar pe peretii si podeaua casei mele. Imi mentin casa la o temperatura scazuta. Asa ca am decis sa o pun si pe masina”, a marturisit proprietara.

 

Adauga un comentariu