Magazin

O femeie si doi instalatori. „Voi nu ma vreti, dar eu va vreu!”

Publicat: 16 dec. 2014
Nimeni nu-si explica de ce doi instalatori i-au cazut cu tronc unei femei in varsta de peste 50 de ani, din orasul Arras, din nordul Frantei.
Poate pentru ca vazuse filme pentru adulti, in care femeile casnice au aventuri cu gradinari, ingrijitori de piscine sau chiar instalatori, poate bautura, pe care obisnuia sa o consume zilnic, in cantitati mari i-a luat mintile, scrie evz.ro.
Ea a iesit din apartamentul ei si s-a dus la cei doi , care lucrau pe sala blocului. Intai a incercat cu cel mai tanar dintre ei, pe care l-a invitat la ea acasa, dupa ce acesta termina de reparat un calorifer.
Cand a vazut ca nu merge cu primul a inceput sa il mangaie pe al doilea instalator. Nici acesta nu a vrut. Atunci femeia le-a luat sculele si a spus ca nu o sa le dea inapoi decat daca acestia, sau macar unul dintre ei, i-ar face pe plac.
Ei tot n-au vrut si au mers la administratorul imobilului. Care a venit sa le recupereze sculele dar a fost palmuit de femeia incalzita. Pana la urma a intervenit politia si femeia a fost condamnata la 12 luni de puscarie.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu