Actualitate

O fetiță a venit pe lume cu o podoabă capilară asemănătoare cu a unui adult. Cum arată la vârsta de un an

Publicat: 29 oct. 2021
păr în cap fetiţă
Millie Mitchel s-a născut cu un păr asemenea unui adult

Medicii și asistentele au rămas fără cuvinte când au văzut cu cât păr în cap s-a născut această fetiţă, dar asta nu este tot! Însă partea și mai frumoasă a fost pe măsură ce fetița a crescut. La vârsta de un an, micuța Millie arată de parcă ar avea perucă.

O fetiță din Marea Britanie a venit pe lume cu păr foarte des, brunet, foarte lung. Medicii care au asistat la nașterea ei au recunoscut că au fost uimiți când au văzut-o. La fel și părinții fetei, care nu știu de la cine a moștenit micuța o podoabă capilară atât de bogată. Micuța Millie Mitchel a venit pe lume mai devreme decât se așteptau doctorii și părinții ei. Aceasta s-a născut cu cinci săptămâni mai devreme, făcându-le o surpriză părinților ei, Meg și Marc. Însă cea mai surprinzătoare parte a nașterii lui Millie, nu a fost venirea pe lume mai devreme.

„Au ținut-o deasupra cortinei după ce mi-au făcut cezariana. Atunci am exclamat «O, Doamne»”, a spus mama ei.

Millie, fetița cu o claie de păr

Astfel, Millie avea toate cele 10 degete de la mâini și de la picioare, însă și o claie de păr negru, des, deasupra capului ei. Prietenii și familia lui Meg au crezut că lui Millie îi va cădea părul, un proces natural cu care se confruntă mulți bebeluși după naștere, dar acesta a fost o speranță deșartă.

Când o vede, lumea crede că poartă perucă

„A crescut din ce în ce mai mult, acum îi ajunge la spate. Chiar trebuie să-l usuc după ce o spăl, pentru că, dacă îl las, este atât de des, încât durează mult să se usuce. Fac asta din ziua în care s-a născut”, a mai spus Meg Mitchel.

Cum arată fetița la un an

Astăzi, la un an de la naștere, lumea crede adesea că Millie este mai în vârstă decât este de fapt. O greșeală ușor de făcut, având în vedere că are mai mult păr decât majoritatea copiilor de vârsta ei, la un loc! Dar asta nu este singura greșeală pe care o fac oamenii, mai spune mama fetei.

„Toată lumea comentează cât de lung și des este părul ei. Oamenilor nu le vine să creadă. Chiar am fost întrebat odată dacă este o perucă și am răspuns: «Nu, este părul ei»”

Totuși, sănătatea lui Millie este cel mai important lucru, desigur, dar și părinții ei sunt fericiți să aibă un copil cu o trăsătură atât de unică. Nimeni nu poate uita așa ceva dacă o vede. Însă Millie este o fetiță minunată, cu toate că este puțin diferită.

Adauga un comentariu