International

O fetita de 2 ani a fost UCISA CU BRUTALITATE!

Publicat: 06 aug. 2014
O fetita de 2 ani a fost lovita pana a murit de iubitul mamei sale dupa ce aceasta a ignorat avertismentele celor de la servicii sociale in legatura cu barbatul.
Un copilas a murit din cauza ranilor cumplite, acestea fiind similare cu cele cauzate de un accident de masina, dupa ce iubitul adolescent al mamei sale a lovit-o.
Amina Agboola a fost lasata in grija lui Dean Harris, in varsta de 19 ani, cat timp mama sa a plecat sa-i duca sora mai mare la scoala.
Cand micuta a facut pe ea, Harris a lovit-o atat de tare incat a „zburat” 2 metri si astfel ficatul micutei s-a impartit in 2.
Citeste si: COSMAR. Fetita care nu se poate opri din mancat. Este CEL MAI GRAS copil din lume – FOTO, VIDEO
Brbatul a sunat la 999, spunand ca fetita a cazut de pe toaleta si ca s-a lovit la cap. Dar testele amanuntite au aratat ca avea multe alte rani,cum ar fi un brat fracturat, vanatai pe fata si urme de muscaturi pe obraji si pe brat.
Harris, acum in varsta de 20 de ani, nu a aratat nicio urma de regret ieri cand a fost incarcerat pentru minim 17 ani, fiind gasit vinovat de crima.
Judecatorul Mark Lucraft QC i-a spus inculpatului:”Ranile suferite de Amina cu similare celor suferite in urma in accident de masina. Ficatul ei a fost impartit in 2 de la forta cu care a fost lovita si o bucata din ficatul ei a ajuns in sistemul circulator. Vanataile de pe corpul ei erau recente si este foarte posibil sa le fi facut atunci. Esti un tanar periculos.”
Mama Aminei, Sarah Racqueman, in varsta de 29 de ani, a primit 11 luni cu suspendare dupa ce a recunoscut ca a fost agresiva cu copiii de 2 ori, fara motiv.
Ea nu a fost gasita vinovata pentru moartea Aminei.
Citeste si: ACTOR INJUNGHIAT intr-un club de noapte
Adauga un comentariu