National

O fetiță din Vaslui i-a cerut primarului să-i cumpere un telefon pentru cursurile online. Îl plătea în rate din alocaţie

Publicat: 07 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O fetiță din Vaslui i-a cerut primarului să-i cumpere un telefon pentru cursurile online. Îl plătea în rate din alocaţie

„Vreau să învăț!”. Asta spune, cu toate puterile ei, o fată de clasa a șasea din Vaslui. Nevoită să își facă lecțiile online în această perioadă grea, Gabriela și-a luat soarta în mâini și i-a scris primarului.

I-a cerut să îi împrumute un telefon sau să i-l dea, în rate, ca să-l folosească pentru școală. În casă, doar mama are un mobil, pe care îl împart cinci frați.

Primarul a prezentat scrisoarea elevei într-o postare pe Facebook

Într-o postare pe contul său de socializare, primarul a prezentat scrisoarea elevei, în care aceasta a spus că mai are şapte fraţi şi că părinţii nu îşi permit să-i cumpere un telefon.

”Sunt conştientă că singura noastră şansă pentru a reuşi în viaţă este să învăţăm bine. Am apreciat întotdeauna că ne-aţi sprijinit. Acum, cu această nebunie ce ne ţine departe de băncile şcolii, singura noastră legătură cu profesorii noştri este este mediul online. Momentan folosim toţi telefonul mamei mele, dar nu reuşim să ţinem pasul cu acest sistem de învăţământ, din cauza lipsei unui alt telefon. Ştiu că aveţi un suflet bun şi vă rog cu toată fiinţa mea să îmi împrumutaţi şi mie un telefon, iar dacă nu aveţi unul disponilbil, v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia vă voi aduce banii. Sper să înţelegeţi situaţia financiară cu care se confruntă părinţii mei şi să daţi curs rugăminţii mele. Promit să nu vă dezamăgesc!”, a scris elevă, potrivit postării primarului.

Adauga un comentariu