Local

O fetiţă în vârstă de o lună ar putea fi cel mai tânăr pacient cu infectat cu COVID-19. Prof. dr. Diana Cimpoeșu: Exista suspiciunea infectării

Publicat: 30 nov. 2020
copil terapie intensiva infectat cu COVID-19
Situația Covid-19 în județul Iași

Prof. dr. Diana Cimpoeșu anunţa faptul că o fetiţă în vârstă de o lună de zile a fost transferată de urgenţă la secţia de Terapei Intensiva din cadrul Spitalului Sf. Maria din Iași.

SMURD Iași a transferat un bebeluş în vârstă de o lună de zile asupra căreia planează suspiciunea infectării cu COVID-19. Dacă, din păcate, testul rapid efectuat confirma acest lucru, fetiţa ar putea deveni cel mai tânăr pacient infectat cu COVID-19.

Fetiţa suspectă de infectarea cu COVID-19 a fost internată la Sf. Maria

Fetiţă care este suspectă de infectarea cu COVID-19 a fost internată la Spitalul de Copii Sf. Maria. Conform declaraţiilor făcute de prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași, fetiţa a fost transportată de un echipaj SMURD de la Spitalul Judeţean Suceava. Fetiţa a fost internată la Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Copii Sf. Maria.

SMURD Iași printr-o mașina de neonatologie a transferat în cursul nopţii trecute o fetiţă în vârstă de o lună, nou născută, care a necesitat incubator și ventilator. Fetiţa era ventilata mecanic şi a fost transferată de la Spitalul Judeţean Suceava la secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Copii Sf. Maria. Copilul are următoarele diagnostice: insuficienta respiratorie acută. . Un copil la care exista suspiciunea de COVID-19, testul rapid a ieşit pozitiv şi având manifesatilre severe. A foat adus la Terapie Intensivă unde va primi tratamentul de specialitate. a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu