Economic Local

O firma abonata la contractele cu Primaria Iasi furnizeaza toalete ecologice pentru maturatorii de strazi

Publicat: 03 oct. 2019
1

Recent, Salubris SA, societatea de salubritate a Primariei, a finalizat o licitatie pentru achizitionarea unui numar de 40 de toalete ecologice. Acestea sunt destinate angajatilor din cadrul Sectiei II Maturare Cai Publice (MCP). Prevederea bugetara a procedurii este de 101.800 lei, fara TVA. La procedura s-au prezentat doua firme: Euro Ecologic SRL si IC Creative SRL.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

In final, contractul a fost castigat de catre societatea IC Creative SRL, cu o oferta financiara de 76.000 lei, fara TVA. Societatea condusa de Constantin Cristian Costan nu este straina de procedurile organizate de catre municipalitate.

Anul trecut, de Sarbatorile Iasului, Costan a furnizat primariei toalete ecologice prin intermediul unei firme paravan.

Reporterii BZI au verificat amplasamentele unde trebuiau montate toaletele. In teren erau prezente doar 60 de toalete, in loc de 158.

"Salubris SA, societate avand ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul municipiului Iasi, achizitioneaza toaletele ecologice pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii in cadrul Sectiei II MCP pe perioada desfasurarii sarbatorilor sau a altor evenimente ale orasului. Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne si performante de salubrizare in municipiul Iasi, care sa contribuie la eforturile comunitatii de dezvoltare economico-sociala durabila si de protejare a mediului", se arata in caietul de sarcini.

Conform descrierii tehnice, toaletele trebuie realizate din polietilena, sa aiba grile de aerisire, usa cu inchidere automata, capacitate de 250 litri, inaltime de 2,2 metri, suport hartie igienica, pisoar. Toaletele trebuie sa fie vidanjabile.

 

Adauga un comentariu