Economic Local

O firmă care face anual 41 de milioane de euro aduce utilaje la Salubris! Estimarea bugetară este de 190.000 de euro

Publicat: 10 dec. 2019

Recent, Salubris SA, societatea de salubritate a primăriei, a demarat o licitație pentru cumpărarea unui utilaj. Se dorește achiziționarea unui încărcător frontal, în condițiile în care prevederea bugetară este de 895.000 lei, fără TVA, adică 190.000 euro. La procedură s-a prezentat o singură firmă: Terra România Utilaje de Construcții SRL, din județul Ilfov. Societatea este administrată de Petre Băbiceanu. Unic asociat este compania austriacă Terra Holding GMBH. Anul trecut, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 195,6 milioane lei, aproape 41 de milioane euro. Profitul a fost de 6 milioane de lei, cu un număr de 78 de angajați.

Garanție de doi ani

În perioada următoare, oferta va fi analizată atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar. Conform descrierii tehnice, sarcina maximă care poate fi manevrată trebuie să fie de minimum 8.500 kg, motor turbodiesel de 6 cilindri, putere minimă de 250 CP, sistem de tratare a gazelor arse fără filtru de particule.

„Toate produsele trebuie să fie acoperite de garanție pentru cel puțin perioada solicitată pentru fiecare produs. Garanția produselor trebuie să fie de minimum 24 luni fără limită ore de funcționare. Perioada de garanție începe de la data livrării și semnării procesului-verbal de predare-primire a produselor și acceptarea produselor. În perioada de garanție, produsele defecte vor fi înlocuite de produse similare pe toată perioada imobilizării acestora. Garanția trebuie să acopere toate costurile rezultate din remedierea defectelor în perioada de garanție, inclusiv”, se arată în caietul de sarcini.loading...

Adauga un comentariu