Economic Local

O firma din Iasi furnizeaza echipamente de protectie catre Apavital. A prins un contract de aproape 200.000 de euro

Publicat: 02 iul. 2019
1

Recent, Apavital SA, societatea de apa-canal, a finalizat o licitatie pentru achizitionarea unor echipamente de protectie pentru personalul angajat. Prevederea bugetara a procedurii este de 1.025.000 lei, fara TVA, aproape 200.000 euro. Licitatia a fost castigata de catre societatea Global Sistem SRL, cu oferta ce s-a incadrat in estimarea bugetara.

Vezi si: Tranzactie imobiliara record in mijlocul Iasului: se vinde un teren in valoare de peste 4 milioane euro

"Mostrele vor fi etichetate cu numele firmei ofertante si numele produsului mentionat in enumerarea de mai sus din prezentul caiet de sarcini. Mostrele vor fi transmise la sediul Apavital SA din Iasi, strada Mihai Costachescu nr. 6, fara nicio implicare financiara din partea autoritatii contractate pana cel tarziu la ora 12:00 in ziua limita de depunere a ofertelor. Indiferent de modalitatea de transmitere/depunere, ofertantul isi asuma riscurile transmiterii acestora, inclusiv forta majora. Mostrele care sunt expediate la o alta adresa sau care sunt depuse dupa expirarea datei si orei limita vor fi respinse. Produsele ce vor fi livrate in cadrul contractului vor fi obligatoriu identice cu cele prezentate ca mostre si nu pot fi schimbate sub nicio forma. Mostrele ofertantului castigator vor fi pastrate de autoritatea contractanta pana la finalizarea contractului, pentru a verifica conformitatea acestora cu produsele care vor fi livrate pe intreaga perioada de valabilitate a contractului", se arata in caietul de sarcini.

Pe lista de produse necesare se afla antifoane externe, bocanci automatisti, bocanci cu bombeu metalic si talpa termorezistenta pentru asfaltatori, cizme pantalon, centura lombara, semimasca cu doua filtre, caciuli de iarna, costum impermeabil, jacheta matlasata cu gluga si benzi reflectorizante, manusi imblanite, manusi antichimice etc.

 

 

Comentarii
  • Si cativa soldati.legionari sa pazeasca cladirea ,, mama,, unde nu intra nimeni…secret de stat! Cativa lunetisti!

Adauga un comentariu