Economic Local

O firma din Iasi vrea sa furnizeze companiei de transport un elevator de 40.000 de euro

Publicat: 13 feb. 2019

Recent, Compania de Transport Public (CTP) Iasi SA a demarat o licitatie pentru achizitionarea unui elevator electromecanic cu 8 monocoloane mobile.

Pentru aceasta investitie s-a alocat suma de 180.000 lei, fara TVA, aproape 40.000 euro. La procedura s-a prezentat o singura firma: FCC Turbo SRL, cu sediul in comuna Miroslava.

Societatea condusa de Florentin Stiglet a inregistrat in 2017 o cifra de afaceri de 216.457 lei, profit de 3.719 lei, datorii de 803.445 lei, cu «zero» angajati. Echipamentul destinat tramvaielor va avea o capacitate de ridicare de 8.500 kilograme, la o inaltime maxima de 1,8 metri.

Citeste si: Disperare in randul dezvoltatorilor imobiliari! Proiect gigant, respins in Comisia de Urbanism. Fiul unui cunoscut patron a intervenit personal

Conform cerintelor tehnice, elevatorul trebuie sa aiba timpi de ridicare si de coborare de maximum 100 de secunde pentru fiecare operatiune.

"Furnizorul trebuie sa asigure urmatoarele: termen de garantie minimum 24 luni, timp de interventie maximum 48 ore de la notificare. Termenul de garantie se va prelungi cu timpul scurs de la data la care autoritatea contractanta a reclamat defectarea produsului pana la data repunerii acestuia in stare de functionare. Asigurarea garantiei se va face prin repararea produsului de catre persoane autorizate ale furnizorului", se arata in caietul de sarcini.
 

 

 loading...

Adauga un comentariu

Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit