Economic Local

O firma din Pascani va inchiria catre Apavital utilaje. Contractul este de 50.000 de euro

Publicat: 19 apr. 2019
1

Recent, Apavital SA, societatea de apa-canal, a demarat o licitatie pentru furnizarea unor servicii de inchiriere utilaje pentru lucrari de terasamente la retele de apa si canalizare. La procedura s-a prezentat o singura societate: Marvio SRL, din Pascani, care a castigat procedura cu o oferta financiara de 234.500 lei, fara TVA, adica 50.000 de euro.

Apavital are nevoie de un buldoexcavator multifunctional pe pneuri si minibuldoexcavator multifunctional pe senile de cauciuc.

"Inchirierea utilajelor este necesara pentru executarea de lucrari de apa si canalizare. In ansamblu, aceste lucrari necesita sapaturi, umpluturi, nivelari, precum si manipularea conductelor, a fitingurilor, a placilor prefabricate din beton si, in general, a materialelor utilizate in cadrul lucrarilor mai sus mentionate. Se vor executa lucrari atat in zona urbana, cat si in zona rurala. Lucrarile implica urmatoarele categorii de lucrari si operatii, dupa caz: spargere beton/asfalt cu piconul, sapatura mecanizata cu buldoexcavatorul multifunctional pe pneuri, incarcarea pamantului rezultat din sapatura, descarcarea conductelor, a placilor prefabricate si a altor materiale la locul unde se executa lucrarea", se arata in caietul de sarcini.

Utilajele vor fi folosite in zona Pascani, iar contractul va avea o perioada de 14 luni, cu o perioada maxima de exploatare de 3.676 ore.
 

 

 

Adauga un comentariu