Secretele istoriei

O fosta angajata a Israelei rupe tacerea. Cum o umilea Liviu pe Israela

Publicat: 19 mart. 2018

Liviu Arteni, fostul sot al Israelei Vodovoz, a avut probleme grave din cauza alcoolului. O fosta angajata a pensiunii a facut dezaluiri incredibile despre acesta.

Liviu Arteni ii datoreaza datoreaza multe Israelei, dar mai ales faptul ca a reusit sa-l desprinda din cosmarul alcoolismului. Barbatul ajunsese intr-o stare extrem de grava si avea un comportament deviant, pe vremea cand era dependent de bautura, a dezvaluit o fosta angajata a pensiunii din Viseu, care i-a apartinut femeii de afaceri.

In 2016, fosta angajata a sotilor Arteni-Vodovoz a povestit la un post de televiziune ca Liviu ajunsese intr-un stadiu atat de avansat incat, atunci cand se imbata, se dezbraca in fata angajatilor si o brusca pe Israela in fata tuturor. El obisnuia s-o faca de ras pe batrana chiar si in fata clientilor. Conform angajatei, Liviu se comporta violent atat cu Israela cat si cu angajatii acesteia. Acesta ar fi si motivul pentru care, la un moment dat, toti angajatii au plecat, lansand-o practic singura pe Israela sa aiba grija de toti clientii. De asemenea, aceasta a mai dezvaluit ca Liviu o insela pe Israela inca din 2016.

In fata acestor dezvaluiri, Israela a incercat sa-i ia apararea lui Liviu, isna a recunoscut ca acesta se comporta violent la bautura. „Liviu are tendinta, in momentele de bautura, sa impinga. Amante… daca a avut amante, nu e nici primul si nici ultimul. Eu nu l-am vazut gol, dar sub influenta alcoolului, nu poti sti ce face omul”, a spus Israela la vremea respectiva, scriu cei de la wowbiz.ro.loading...

Adauga un comentariu