Cancan ultimă oră

O fostă concurentă de la Survivor România divorțează! Elena Ionescu face noi declarații

Publicat: 14 aug. 2021
Elena Ionescu a avut parte de cea mai mare dezamăgire din viața ei

Elena Ionescu a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă bărbatul de lângă ea.

Elena Ionescu a suferit enorm după divorțul dureros de tatăl copilului ei. Deși artista și-a dorit din tot sufletul o familie și și-a pus baza în omul cu care spera să trăiască fericită până la adânci bătrâneți, Elena Ionescu a avut parte de cea mai mare dezamăgire din viața ei.

Totuși, rodul iubirii ei, băiețelul ei îi luminează viața și îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Elena Ionescu  a recunoscut că este singură, și cu toate că își dorește să aibă pe cineva alături, de data aceasta gândește mult mai rațional când vine vorba de o nouă relație amoroasă.

“ Încerc să-mi găsesc liniștea departe de ochii lumii acum. În momentul ăsta mi-e greu să mai trăiesc momentul de îndrăgosteală, dar acum gândesc mult mai rațional și mă deranjază rațiunea asta. Pentru că, uneori, pui din start o etichetă unui om pe care poate nu o are. E rău să gândești prea mult unori, riști să rămâi singur. Eu sunt disponibilă, dornică, dar vreau totul sau nimic .” a spus focoasa brunetă.

 

Viitorul iubit al Elenei Ionescu trebuie să îi fie sprijin necondiționat

Fosta membră a trupei Mandinga a mărturisit că viitorul ei partener de viață trebuie să fie un bărbat matur, cu capul pe umeri, care să îi fie sprijin necondiționat.

“ Cred că dacă-ți găsești un om trebuie să fie ca tine, să fie muncitor ca tine. Îți dai seama din detaliile mici, eu de mult timp suflu și în iaurt, de aia sunt și singură, pentru că sunt atentă la detaliile mici care arată multe lucruri. Îmi place psihologia oamenilor. Un om fals se vede atunci când ție îți este puțin greu și el fix atunci are puțină treabă.

 

Adică când e frumos împărțim totul, dar când se ivește o problemă îl vezi că nu mai vine să te ajute, să stea lângă tine cu un sfat. Trebuie să fie un om care să te susțină moral, nu să stea lângă tine să aștepte să-ți treacă. Acesta este unul dintre detaliile care pentru mine contează. Arată-i că ți-e puțin greu, chiar și când nu-ți e, să vezi dacă e acolo, să vezi cum pune problema.

 

Toți trecem prin asta, de aceea devenim mai maturi, mai atenți. ” a mai spus Elena Ionescu.

 
Adauga un comentariu