Calatorii

O fosta stewardesa a dezvaluit un secret din zborul cu avionul. Nu stiai asta

Publicat: 03 apr. 2020
O fosta stewardesa a dezvaluit un secret
O fosta stewardesa a dezvaluit un secret

O fosta stewardesa a dezvaluit un secret. De-a lungul anilor, mulţi însoţitori de bord au dezvăluit multe secrete din meseria lor. Sunt lucruri inedite, pe care puţini pasageri le cunosc. Este şi cazul unei foste stewardese, Erika Roth, care a făcut o dezvăluire foarte utilă pentru toţi pasagerii.

Un secret puţin ştiut

Puţini dintre cei care călătoresc cu avionul ştiu când e cel mai bun moment să mergi la toaletă. Află acum, în rândurile de mai jos.

Să mergi la toaletă în avion nu e tocmai plăcut întrucât spaţiul este foarte mic, tot timpul e cineva care aşteaptă la uşă şi nu ai niciun pic de intimitate.

O fostă stewardesă, Erika Roth, ştie cele mai bune două momente. Astfel, recomandat este să mergi imediat după ce s-a dat semnalul că se pot scoate centurile de siguranţă şi înainte de servirea băuturilor. Dacă alegi unul dintre aceste momente, poţi beneficia chiar de 10 minute liniştit la baie, ne dezvăluie fosta însoţitoare de zbor.

O situaţie comică este cunoscută de majoritatea celor care lucrează în acest domeniu. Astfel, o cursă a operatorului British Airways a fost nevoită să se întoarcă din drum datorită faptului că toaleta nu a putut fi curăţată suficient. Se pare că un pasager a folosit-o, iar mirosul a devenit insuportabil pentru cei din preajma toaletei.

O fosta stewardesa a dezvaluit un secret. Lucruri inedite din avion

În avion nu este servită niciodată cafea cu cofeină, doar o variantă decofeinizată.

De multe ori, pe cursele de linie zboară şi persoane care transporta organe umane congelate, destinate transplantului.

Când un pasager moare subit în timpul zborului, nimeni nu va afla adevărul. Însoţitorii de zbor vor spune că acesta doarme sau că este beat şi îl vor acoperi cu o pătură. Altfel, s-ar putea produce panica şi haos la bordul avionului.
Adauga un comentariu