Titlurile zilei

O fotografie i-a schimbat viața! Mobilizare impresionantă pentru Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași. În câteva zile a intrat în inima a mii de persoane

Publicat: 30 mart. 2020

Sergiu, „tăticul călăreț”, a devenit cunoscut în toată țara. După ce cazul lui a fost făcut public, sute de oameni s-au oferit să îl ajute. Mai mult decât atât, mai multe persoane și-au exprimat dorința de a-i boteza băiețelul. Prin simplitate, modestie și bun simț, Sergiu a intrat în inimile multor persoane. A primit mai multe pachete cu haine și alimente, iar zilele viitoare la el vor ajunge alte donații

Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, a ajuns în câteva zile să fie apreciat de mii de oameni. După ce reporterii BZI.ro au publicat un interviu cu tânărul, întreaga opinie publică i-a sărit în ajutor. Sâmbătă, reporterii BZI l-au însoțit pe Sergiu la maternitate pentru a-și lua bebelușul acasă. Ulterior, a ajuns cu micuțul acasă, Sergiu a început să primească vizite. Vedete, oameni simpli, afaceriși și persoane publice au mers la Sergiu să-l felicite pentru gestul făcut. Acum, „tăticul călăreț” este văzut de multe persoane drept un fel de erou. A avut curaj și o doză de nebunie încât să plece călare pe cal până la maternitate. Viața pentru Sergiu și familia lui se schimbă pe zi ce trece. Rămâne de văzut cum va gestiona tânărul întreaga situație.

Își dorește o casă

Sergiu vrea să le ofere copiilor săi ceea ce nu a avut el vreodată. Vrea ca băiețelul și cele două fetițe să aibă condiții normale. Și-ar dori din suflet să poată avea energie electrică, apă și gaze. Nimic din toate astea nu poate avea dacă va mai rămâne în zona Cicoarei, acolo unde este deja. Reporterii BZI au fost contactați de mai multe persoane care s-au oferit să doneze materiale de construcții pentru ca Sergiu să-și construiască o casă. Deocamdată nu materialele sunt importante pentru Sergiu. El are nevoie de un teren pe care să îl cumpere, iar mai apoi să se apuce de casă. Mai mulți oameni de afaceri din Iași și nu numai s-au oferit să-i trimită muncitori pentru a-l ajuta la construcție. Mai mult decât atât, unii afaceriști i-au oferit și variante de locuri de muncă. Sergiu a spus că își dorește să muncească oriunde se poate.

Cont bancar

Pentru ca donațiile să ajungă mai ușor la Sergiu, reporterii BZI.ro îi vor întinde o mână de ajutor și îl vor duce la o bancă pentru a-și deschide un cont pe numele lui. Deja mai multe fundații s-au oferit să adune bani pentru Sergiu, însă, pentru o transparență firească, cel mai corect ar fi ca banii să ajungă direct în contul tânărului, fără „intermediari”. Asta se va și întâmpla. Sergiu va deschide astăzi un cont, iar viața sa se va schimba. Tânărul de 23 de ani nu a avut o viață ușoară. A trăit în comuna Răducăneni absolvind doar trei clase. Mai apoi a ajuns să o cunoască pe cea care avea să-i devină soție și s-a mutat împreună cu aceasta în zona Cicoarei. Au adus pe lume o fetiță, ulterior a mai venit una, iar zilele trecute familia s-a mărit cu un băiețel. Reporterii BZI vă vor ține la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lui Sergiu, iar în edițiile viitoare o să revenim cu informații și imagini.
Comentarii
Adauga un comentariu