National

O frumoasa tanara din Romania a avut parte de un sfarsit oribil in Marea Britanie! A cazut de la 30 de metri inaltime in fata turistilor socati

Publicat: 16 oct. 2017
1
Lidia Dragescu, o studenta din Romania, a murit dupa ce a cazut din celebra catedrala Saint Paul din Londra, relateaza The Guardian.
Incidentul s-a petrecut pe 11 octombrie iar acum familia i-a adus un omagiu emotionant. 

”Era cea mai frumoasa persoana din lume. Avea o inima buna si pura. Era o studenta remarcabila si o patinatoare talentata. Frumoasa, inteligenta si buna”, spune familia ei, intr-o declaratie data publicitatii de politia londoneza.
Originara din Romania, potrivit The Sun, Lidia era stabilita in Essex, studia afacerile in Londra si era patinatoare pe gheata. 
Lidia a cazut din Whispering Gallery care are un sistem acustic ce permite unei persoane situate la un capat, sa auda soaptele din celalalt capat.
A cazut de la 30 de metri in fata turistilor socati, dupa ce a trecut dincolo de bariera de protectie, potrivit Daily Mail. 
Reprezentantii catedralei s-au declarat profund intristati de moartea tinerei, iar politia a explicat ca nu trateaza decesul ca pe un incident suspect. 
Adauga un comentariu