International

O grupare a comis un ATAC INFORMATIC asupra mai multor site-uri oficiale din Germania

Publicat: 08 ian. 2015
1
Guvernul german a anuntat ca mai multe site-uri oficiale, inclusiv cel al cancelarului Angela Merkel, au fost vizate miercuri dimineata de un atac informatic, o actiune revendicata de CyberBerkut, o grupare ucraineana prorusa, potrivit Mediafax.
Site-urile cancelarului Angela Merkel, Guvernului german si Bundestagului au fost victima unui atac informatic, a declarat purtatorul de cuvant al cancelariei, Steffen Seibert, in cursul unei conferinte de presa.
Pe site-ul sau, CyberBerkut a anuntat ca a „blocat site-urile cancelarului german si Bundestagului”, miercuri, cu o zi inainte de intrevederea dintre Angela Merkel si premierul ucrainean Arseni Iateniuk.
„Premierul Arseni Iateniuk spera sa obtina imprumuturi de mai multe milioane de euro din partea Uniunii Europene si a FMI”, adauga aceasta grupare pe site-ul sau.
Iateniuk „are nevoie de bani pentru a extinde conflictul si nu pentru a reconstrui infrastructurile distruse de tara noastra”, potrivit CyberBerkut, „care indeamna poporul si Guvernul Germaniei sa stopeze sustinerea financiara si politica a regimului criminal de la Kiev”.
Sursa: realitatea.net 
Adauga un comentariu