Ciorbe si borsuri

O gustoasa ciorba de vacuta

Publicat: 07 feb. 2012

Ingrediente:

400 g carne vita
1 ceapa mica rosie
1/2 ardei gras rosu
1 ceapa mica alba
1 telina mica
1 morcov
rosii in bulion
sare
bors
leustean

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este necesar. Dupa ce a fiert, o taiam bucati mici, iar zeama o strecuram. Am pus legumele la calit timp de 1 minut, apoi am pus zeama strecurata si carnea taiata bucati. Am lasat sa fiarba timp de o jumatate de ora. Am adaugat 1/2 cutie rosii in bulion si am mai lasat 10 min sa fiarba. Am adaugat si borsul, iar dupa cateva clocote am stins focul si am adaugat verdeata. Se poate servi ca atare sau „stinsa” cu smantana.
Ciorba de vacuta pregatita de Simona.



loading...

Adauga un comentariu