Economic Local

O ieșeancă a fost în vizită la părinți cu un Nissan Terano, deși nu avea permis de conducere

Publicat: 20 mai 2020

Echipele din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni efectuează cercetări cu privire la o tânără depistată în trafic, la volan, deși nu a obținut niciodată acest drept. În data de 18 mai, în jurul orei 22:00, un echipaj din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Răducăneni-județul Iași, un autoturism marca Nissan Terano II. Mașina era înmatriculată în România și condusă de ieșeanca P.B., în vârstă de 27 de ani.

„Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta un permis de conducere, fapt pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânăra nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule”, au declarat oficialii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Ieșeanca a spus că se descurcă la volan și fără permis

Ieșeanca P.B. a declarat că intenționa să meargă în vizită la părinți și considera că are abilități necesare pentru a conduce, chiar dacă nu a obținut niciodată acest drept.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, au mai precizat reprezentanții ITPF Iași.

Adauga un comentariu