Actualitate

O ieșeancă a murit după ce a căzut în fântână! În zadar au încercat medicii resuscitarea! Femeia a făcut stop cardio-respirator!

Publicat: 09 dec. 2019

O femeie în vârstă de 73 de ani din comuna Popricani, județul Iași, a căzut într-o fântână. Aceasta scotea apă când a alunecat în apă și nu a mai putut fi salvată. Un apel la numărul unic de urgențe 112, efectuat de către un vecin, a anunțat faptul că femeia este căzută în fântână.

„În cursul zilei de sâmbătă, echipajul Smurd s-a deplasat în comuna Popricani din județul Iași pentru a interveni într-o acțiune de resuscitare. Cadrele medicale au constatat, când au ajuns la fața locului, că femeia, în urma unei căderi în fântână, a suferit o politraumă și un traumatism la coloana cervicală”, precizează prof. Dr. Diana Cimpoeșu. În urma eforturilor echipei medicale de a ține femeia în viață prin acțiuni de resuscitare, aceasta a decedat. Medicii au constatat că pacienta făcuse un stop cardio-respirator. „Din păcate, în urma intrvenției echipajului Smurd, s-a constatat că pacienta a decedat în urma unui stop cardio-respirator”, adaugă medicul ieșean.loading...

Adauga un comentariu