Actualitate

O ieseanca acuza comportamentul abuziv a unui taximetrist! Feriti-va de el!

Publicat: 26 iul. 2018
1

O ieseana acuza tratamentul abuzit a unui taximetrist. Locuitorii municipiului Iasi, si nu numai, ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a se urca in taxiul cu indicativul 61 de la Eurotaxi. Femeia s-a urcat in taxiul cu indicativul 61 dar a fost refuzata de sofer pe motiv ca traseul este prea scurt. Limbajul taximetristului a fost unul nepotrivit situatiei. Conform regulilor actuale, taximetristii nu au voie sa refuze cursele pe motiv ca sunt prea 'scurte'. Comportamentul soferului a lasat de dorit si ar trebui sa fie sanctionat. 

Mafia taximetristilor se revolta! Nu doresc concurenta loiala. Guvernul lui Liviu Dragnea incurajeaza evaziunea fiscala

Cotidianul Buna Ziua Iasi sanctioneaza astfel de comportamente dar nu le generalizeaza. Redactia ziarului este constienta de faptul ca doar o parte dintre taximetristi au un comportament neadecvat.  Ai patit si tu acelasi lucru? Va asteptam in sectiunea de comentarii pentru a ne relata intamplarea.

 

 

Comentarii
  • Mi s-a intamnplat si mie in statia din fata Bisericii Sfanta Treime, de vreo TREI ori cand taximetristii au refuzat sa ma duca in Horpaz pe acelasi motiv ca „E PREA APROAPE „. Intr-un caz am dat telefon sa reclam dispecerului taximetristului si mi s-a raspuns : ” Daca nu vrea , ce pot sa_i fac eu ? „. Eram cu sotul meu si aveam si mici bagaje. Consider ca trebuie sa li se retraga autorizatia celor care refuza o astfel de comanda !

  • Eu am patit de la gara pana pe Stefan la 6 dimineata cu bagaj. Am urcat in masina, a pornit, a ajuns la semafor si cand a auzit m-a dus inapoi in fata garii:)) cursa era de 5 lei si de obicei lasam 10. Am sunat la dispecerat am dat toate detaliile iar pe seara m-au sunat ca nu au identificat soferul. Subtil dar nu m mai mers cu Parma taxi de atunci.

  • Eu zic așa; toți care vorbiți de rău taximetriștii
    , să le sunteți *******. Cand taximetria va deveni un serviciu normal ca în occident cu program de 8 ore și nu cum e la noi o goană după bani , atunci puteți vorbi. Eu unu personal pentru 5 lei nici portiera nu l-aș lasă să o deschidă, că mai multă pagubă face decât profit….huuuu

  • Am patit si eu. A refuzat sa ma ia de la Aeroport, cu bagaj, pe motiv ca drumul pana la Ateneu Tatarasi era prea scurt. Inseamna ca o duc tare bine taximetristii astia, de vreme ce isi permit asa sa refuze curse.

  • COCOSILA SA I DESCHIZI PORTIERA LU MATA AIA PROASTA..DAR MOARTA.ESTI LA STRADA **** P………ULA..FA TI SERVICIUL IN MO…RTII MATII FIRMELE DE TAXI SUNT VINOVATE CA PREEAU TOTI BOSCHETARII DESCHEIATI LA CAMASA,TRANSPIRATI ,NEBARBIERITI…..Vrei bani labareeeeeeeeeeeeeee..munceste

  • Auziti la voi „O ieseanca”. Nu cumva aceasta ieseanca este exact zdreamta care lucreaza la Bzi si a scris articolul asta de *****? Da chiar ea este. O vaca puturoasa care nu merge pe jos de la Iulius Mall pana la sediul Bzi de pe Calea Chisinaului, dar se duce la sala ca sa faca miscare… Am dori sa aflam si noi numele acestei proaste care a scris acest articol. Multa **** tuturor mancatorilor de rahat ce lucreaza la Bzi.

Adauga un comentariu