Local

O ieseanca pe scena de la San Remo

Publicat: 09 feb. 2011
1

O tanara ieseanca, in varsta de numai 15 ani, va urca in acest an pe scena prestigiosului festival de muzica de la San Remo. Diana Vartolomei este eleva la clasa de canto clasic si pian a Colegiului National de Arta „Octav Bancila” si a obtinut pana acum zeci de premii la festivalurile de muzica pentru copii si tineret, fapt care i-a atras aprecierea specialistilor in domeniu. Ea a debutat la varsta de 4 ani, iar acum a fost selectata sa participe la finala Festivalului International de Muzica Usoara San Remo Junior, la categoria 13-15 ani. Festivalul se va desfasura in perioada 5 – 10 aprilie, timp în care românca va canta alaturi de o orchestra impresionanta si de concurenti din intreaga lume. Diana Vartolomei va interpreta melodia „Perdere l’amore”, piesa din repertoriul artistei Lara Fabian.
Palmaresul de pana acum al iesencei este impresionant, in ultimii patru ani de activitate, sub coordonarea Ancai Apetroaiei, de la Palatul Copiilor, fiind obtinute peste 50 premii. Diana este permanent invitata la diverse manifestari culturale si sociale. Ultimele recitaluri au fost sustinute la Sarbatorile Iasului, Serbarile Zapezii de la Vatra Dornei si in deschiderea concertului Andrei, din luna decembrie.

Comentarii
  • Bravo fetita scumpa! Confirmi de la o zi la alta ca esti talentata, frumoasa si foarte bine crescuta! Felicitari tie, parintilor si profesorilor tai!

  • Bravo!Presa ar trebui sa promoveze mai mult astfel de talente!Niste NIMENI sint toata ziua in ziare sau pe tv,copii acestia talentati de abia au cite un mic articol intr-un colt de ziar!BRAVO TIE FELICITARI!

  • Are o voce incredibila,inconfundabila,foarte placuta…e o voce adevarata,curata..e foarte,foarte talentata!!!Bravo Diana,din toata inima iti spun asta!!Oricum intreci pe oricine,asta-mi place!

Adauga un comentariu