Actualitate

O importanta firma aeriana NU va mai opera pe Aeroportul International Iasi

Publicat: 28 mart. 2019
1

Conform unei postari pe o retea de socializare, o companie italiana urmeaza sa se retraga de pe piata din Romania.  Ernest Airlines nu va mai zbura in Romania, deci implicit nici la Iasi, desi la intreruperea operatiunilor in luna octombrie a anului trecut reprezentantii companiei italiene promiteau sa revina din luna aprilie 2019, odata cu orarul de vara, cu mai multe rute operate spre doua orase romanesti, Bucuresti si Iasi.

Ipoteza. Ar putea disparea doua curse de pe Aeroportul Iasi. Iata care sunt acestea

Noile destinatii anuntate pentru orarul de vara nu includ Romania, ci dezvolta reteaua deja existenta ce include zboruri intre Italia, Ucraina si Albania. In plus, una dintre destinatiile spre care se zbura de la Iasi, Cuneo, in regiunea Torino, a disparut total din rutele companiei italiene desi, dupa ce Blue Air a renuntat sa mai zboare de la Iasi catre orasul din Piemont, ar fi fost o buna oportunitate sa fie preluata o ruta spre care inca exista foarte mare cerere de la Iasi. Ernest Airlines a zburat de la Iasi catre Verona si Cuneo (Torino) in perioada iunie – octombrie 2018, iar din Bucuresti catre Genova si Verona, insa la inceputul lui octombrie a renuntat brusc la toate operatiunile din Romania. 

Compania aeriana Blue Air ar urma sa renunte la doua externe operate de pe Aeroportul International Iasi. Este vorba despre cursele spre Milano si Torino, la care compania ar urma sa renunte de la sfarsitul lunii februarie si din luna aprilie. Desi nu este nimic oficial lucrurile au luat o alta intorsatura, informatia a iesit in spatiu public.

Comentarii
Adauga un comentariu