Actualitate

O intreaga echipa de medici se ocupa de studenta maltratata de ginecolog. Se cauta cea mai buna solutie

Publicat: 07 apr. 2014
1

@ Medici de diferite specialitati analizeaza, zilnic, evolutia starii de sanatate a Monicai Neamtu, in varsta de 19 ani, pentru a gasi cele mai bune metode terapeutice pentru salvarea vietii tinerei studente @ Ieri, starea de sanatate a fetei era stationara

In fiecare zi, la patul Monicai Neamtu, studenta operata de patru ori dupa o greseala medicala, medici din mai multe specialitati se reunesc pentru a gasi o solutie comuna care sa-i salveze viata tinerei. Ieri, starea de sanatate a fetei in varsta de 19 ani, din judetul Botosani, era stationara. Tanara respira cu ajutorul aparatelor si zilnic face dializa. Monica este in continuare in Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi. Ieri s-au implinit 14 zile de cand studenta a fost transferata in stare critica de la Maternitatea Elena Doamna. De cand se afla la Terapie Intensiva, Monica a fost operata a patra oara, chirurgii fiind nevoiti sa-i scoata o portiune din colon, pentru ca aceasta era necrozata. In continuare medicii sunt optimisti si se bazeaza foarte mult pe starea de sanatate anterioara a Monicai, dar si pe tineretea acesteia. Fiind un organism care nu a avut nicio suferinta pana a ajunge pe masa de operatie la Maternitatea Elena Doamna, medicii spera ca evolutia starii de sanatate a pacientei sa se imbunatateasca. Prognosticul medicilor ramane in continuare rezervat. Monica Neamtu a fost operata pe 24 martie la maternitatea mentionata pentru o sarcina extrauterina.

Citeste si: Intamplari SOCANTE intr-o sala de operatie! Pacienta unui medic celebru este pe moarte

Conf. dr. Razvan Socolov, director medical la maternitate, a decis sa elimine sarcina prin operatie laparoscopica, dar pe perioada desfasurarii actului operator a abandonat aceasta metoda din cauza aparitiei unei hemoragii. Unul dinrte vasele iliace a fost perforat si medicul Socolov a finalizat interventia prin metoda clasica. Dupa cateva ore de la terminarea interventiei, pacienta a inceput sa sangereze puternic si a fost dusa din nou in sala de operatie. De aceasta data medicul de garda, dr. Simona Niculescu, a cerut ajutorul chirurgului Dan Niculescu, sotul sau, de la Spitalul Sf. Spiridon. Marti dimineata, 25 martie, Monica a fost dusa din noua in sala, tot din cauza hemoragiei. Sapte ore a durat operatia la care a luat parte si un chirurg vascular. Un echipaj SMURD a transferat-o direct la Terapie Intensiva la Spitalul Sf. Spiridon. Conf. dr. Razvan Socolov a refuzat sa faca orice declaratie. Ministerul Sanatatii nu si-a exprimat, inca, un punct de vedere dupa finalizarea celor doua anchete efectuate la Maternitatea Elena Doamna.

Citeste si: Rugati-va pentru studenta nenorocita de ginecolog! Doar Dumnezeu o mai poate salva

Comentarii
  • O echipa de medici se lupta sa o salveze. Da unde naiba e familia fetei?? De ce nu auzim…ceea ce ne dorim cu totii sa auzim…familia fetei a depus plangere la Consiliul Medicilor pentru Malpraxis. Cum poti sa taci in astfel de situatie. Lupta, mai baiatule pentru cea care iti e prietena si zace acum pe un pat de spital. Nu lasa un excrement ca Socolov sa te conduca, fluturandu-ti cateva bacnote prin fata ochilor si punandu-ti la dispozitie un intreg staf medical. Chiar daca se va realiza minunea, fata nu va mai fi om in veci si banutii lui Socolov nu ii pot cumpara sanatatea. Bagati-l la zdup pe cutitar…acolo ii e locul.

    • Draga ,,doar eu” iti raspunde cineva din familie…Intrebi cu patos unde e familia. E zilnic la patul ei ! Cine ti-a zis ca nu am sesizat Colegiul Medicilor ? oricum, multumesc in numele lui S, prietenul fetei, pentru sugestia ta.

      • Noi chiar speram ca fata va fi OM IN VECI ! Avem incredere in echipa de la Spitalul Sf. Spiridon, cat despre dr Socolov, va plati….Dar acum pe noi ne priveste in primul rand starea de sanatate a Monicai.

  • Draga ‘doar eu’poate familia stie mai multe decat tine. Au inteles si a cui e vina. Sau nu mai vor manipulare de un ziar ca bzi.

  • Ne umana ni`a omorat copilul nenascut si animalul barbos soko a acoperit-o.Director medical e cracanata de noiman,ca tantalaul doar o besteleste …ce sa zic…are balta peste….cumpara tzapul nesatiafacut si pe mama fetei si pe toata lumea.Asistentele de la ati ii cara paciente ca handicapatele lucreaza la clinica lui…

Adauga un comentariu