Local

O întreagă familie din Iași a murit într-un tragic accident rutier din Italia! Părinții și copilul nu au avut nicio șansă – FOTO

Publicat: 09 nov. 2021
O întreagă familie din Iași a murit într-un tragic accident rutier din Italia

Eveniment tragic în Italia, în apropriere de Veneția unde o întreagă familie din Iași și-a pierdut viața. Accidentul rutier s-a produs pe data de 7 noiembrie pe șoseaua Triestina şi s-a soldat cu decesul a 4 peraoane. Părinții şi copilul, din Iași, nu au avut nicio șansă.

Familia de români decedată este domiciliată în comună Hălăucești din județul Iași. Vorbim despre părinți şi o fată în vârstă de 21 de ani. Aceştia s-au ciocnit de un alt autoturism condus de o femeie care a decedat.

O întreagă familie din Iași a murit într-un tragic accident rutier din Italia

Conform relatării presei din Italia, accidentul rutier s-a produs lângă Veneția pe șoseaua Triestina, direcția spre Jesolo. Așadar, vorbim de o întreagă familie din Iași care a murit. Mașina a fost pur şi simplu distrusă iar, atât părinții cât și faţa acestora în vârstă de 21 de ani au decedat.
Accidentul s-a produs în jurul orei 23.30 pe data de 7 noiembrie 2021, pe teritoriul localității Portegrandi, comună Quarto d’Altino. Mașina românilor noștri, un Ford Focus, s-a ciocnit frontal cu un autoturism Toyota Yaris.

Ieșenii şi-au pierdut viața pe loc. Vorbim despre mama, care era la volan, Tatiana Celina Ciobanu, tatăl, Francisc Marita Ciobanu dar şi fiica acestora, Diana Francesca Ciobanu. Acești aveau 40, 45 și respectiv 21 de ani şi locuiau în Jesolo.

La scurt timp după sosirea ambulanței a murit și femeia care conducea cel de-al doilea vehicul: Jyotika Piaser, de origine indiană, în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul la Mestre.

Nu se cunosc cauzele oficiale prin care s-a produs o asemenea tragedie dar se pare că, potrivit cercetărilor iniţiale făcute de carabinieri, de vină ar fi femeia de origine indiană care ar fi intrat pe contrasens și care a lovit autoturismul condus de români. A fost implicată și o a treia mașină, un Mercedes care a lovit Toyota Yaris imediat după accident.

La bordul vehiculului Mercedes se afla un bărbat de 65 de ani din Treviso, împreună cu o femeie de 62 de ani din Mestre. Șoferul a fost dus la Urgențe și apoi externat fiind nevătămat, dar în stare de șoc pentru cele întâmplate.

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu