National

O invatatoare este acuzata ca si-a AGRESAT elevii

Publicat: 04 nov. 2014
1
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetea Constanta vor incepe o ancheta la Scoala ”Gheorghe Lazar” dupa ce parintii unor elevi au semnalat in presa ca directoarea unitatii de invatamant, care este si invatatoare, ii loveste pe elevi.
Parintii unor elevi de clasa a IV-a de la Scoala ”Gheorghe Lazar” din comuna Corbu le-au transmis jurnalistilor, prin e-mail, o scrisoare in care o acuza pe directoarea Elena Badea ca are un comportament violent. Ei spun ca in 23 octombrie, pentru ca in clasa ar fi fost galagie, invatatoarea i-a lovit pe toti copiii cu rigla peste palme.

Citeste si: Doua profesoare s-au BATUT in CANCELARIE

Parintii spun ca au ales sa trimita doar jurnalistilor acest document de teama ca directoarea scolii s-ar putea razbuna, iar elevii ar avea de suferit. 
”In sensul ca unii dintre ei ar putea, in mod abuziv, sa fie lasati repetenti, noi, parintii, dorim sa ramanem in anonimat si intentionam sa nu facem scandal la Inspectoratul Scolar sau in scoala din comuna noastra”, spun semnatarii scrisorii.
Ei sustin ca, in situatia in care Inspectoratul Scolar nu va lua nicio masura, se vor adresa Ministerului Educatiei.

Citeste si: Elevi INTOXICATI la scoala, dupa deratizare

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Constanta au precizat ca pana in prezent nu a fost depusa nicio sesizare sau plangere in legatura cu acest caz, dar ca va fi declansata o ancheta la Scoala Gimnaziala ”Gheorghe Lazar”. 
”Elevii sunt in aceasta saptamana in vacanta, dar vom incepe o ancheta pentru a stabili daca cele sesizate in presa se confirma”, a precizat purtatorul de cuvant al ISJ Constanta, Cristina Ivan.
Sursa: stirileprotv.ro 
Comentarii
  • Eu nu ii inteleg pe dihorii astia care fata plozi si nu-i educa. Dupa ce ca nu isi educa odraslele se rahatesc pe ei de la nimic. Intelegeam sa faca scandal daca ii batea cu pumnii si picioarele. Oare ei au uitat ca la randul lor erau batuti cu batu sau rigla la palme. Oare ai lor parinti veneau pe timpul lui Ceausescu sa faca asa??? In mare parte e vina guvernelor de rahat care au stricat invatamantul romanesc preluand de-a-m-pulea modeulul din afara.

Adauga un comentariu