National

O invatatoare isi TERORIZEAZA elevii in permanenta. Micutii se trezesc noaptea plangand

Publicat: 28 iul. 2015
1
Unei invatatoare care preda la Scoala Nicolae Titulescu din Ploiesti i se aduc mai multe acuzatii, dupa ce parintele unei eleve a publicat o inregistrare pe o retea de socializare care ar demonstra modul in care decurge o ora de curs. Femeia a fost inregistrata in timp ce isi teroriza elevii de la clasa intai. Comportamentul agresiv a fost descoperit de mama unei eleve, dupa ce acesta a povestit umilintele pe care le indura zilnic la scoala. 
„Taci, mai, din gura, mai, fata! Si tu, mai, baiatule! Da-te la marginea bancii! Daca pun mana pe tine, cred ca nu o sa-ti fie bine! Bai! Sunteti ce? Copii sau ce sunteti?”, asa se fac ore intr-o scoala din Ploiesti. Copiii la care tipa fara oprire invatatoarea sunt abia in clasa intai. „Taci din gura! Nu incepeti iar sa vorbiti! Care mai vorbeste, mai, acolo? Te mananca limba si pe tine si pe nesimtita aia”, continua invatatoarea. Pe inregistrare se aude doar vocea profesoarei. Copiii nu indraznesc sa spuna ceva. „Daca te mai legeni, e vai de pielea ta! Misca-te in banca si pune mana la spate! Voi aveti probleme cu capul? Nu inteleg de ce vorbiti! Nu va mai suport!”, le spune femeia copiilor. 
Inregistrarile au fost facute anul trecut, in septembrie, insa abia acum au fost facute publice de mama uneia dintre elevele sale dupa ce fetita a ajuns sa se trezeasca noaptea plangand. Umilintele si tipetele par a fi insa la ordinea zilei. Pe cele 7 minute de inregistrare se aude cum dascalul isi iese de mai multe ori din fire si urla la copii. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Prahova au deschis deja o ancheta pentru a verifica autenticitatea materialului.
Adauga un comentariu