Titlurile zilei

O ispită a băgat în bucluc 5 tineri din Iași! Le-a propus multiple partide de sex oral, iar ei nu au putut refuza (Exclusiv)

Publicat: 02 apr. 2022
O ispită a băgat în bucluc 5 tineri din Iași Le-a propus multiple partide de sex oral iar ei nu au putut refuza Exclusiv
O adolescentă de numai 13 ani a băgat în bucluc 5 tineri din comuna Popricani, după multiple partide de sex oral

Cinci tineri din județul Iași au fost băgați în bucluc de o tânără ispită. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis, ieri, în judecată pe Marian Florin Periade, Bogdan Gabriel Petrea, Petronel Alexandru Măslin, Neculai Daniel Măslin și Alexandru Florin Dorofte. Cei 5 tineri din comuna Popricani sunt acuzați acum de act sexual cu un minor

O tânără ispită a băgat în bucluc 5 tineri din județul Iași! Adolescenta le-a propus multiple partide de sex oral, iar aceștia nu au putut refuza oferta indecentă. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis, ieri, în judecată pe Marian Florin Periade (18 ani), Bogdan Gabriel Petrea, Petronel Alexandru Măslin, Neculai Daniel Măslin și Alexandru Florin Dorofte (toți în vârstă de 19 ani).
Cei 5 tineri din comuna Popricani sunt acuzați de act sexual cu un minor.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Minora s-ar fi temut să nu fie părăsită de iubit

Oamenii legii susțin că cei 5 tineri ar fi întreținut în total 7 acte sexuale cu minora în vârstă de numai 13 ani.

”În fapt, s-a reţinut că în perioada octombrie 2020-mai 2021, pe raza comunei Popricani, inculpaţii au întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale normale, orale şi anale consimţite cu persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani. Astfel, pe fondul ataşamentului emoţional al victimei faţă de inculpatul M.F.P. şi de teamă să nu fie părăsită de acesta, persoana vătămată accepta propunerile inculpatului. În decursul perioadei sus-menţionate, aceasta a întreținut cu inculpatul, în repetate rânduri, raporturi sexuale normale, orale și anale consimțite”, a declarat, ieri, Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

O ispită a băgat în bucluc 5 tineri din Iași, cu propuneri indecente

Anchetatorii au adăugat că minora în vârstă de 13 ani s-ar fi împrietenit ulterior cu ceilalți 4 tineri, Bogdan Gabriel Petrea, Petronel Alexandru Măslin, Neculai Daniel Măslin și Alexandru Florin Dorofte.

”În luna aprilie 2021, persoana vătămată s-a împrietenit cu inculpaţii B.G.P., P.A.M., N.D.M. şi A.F.D. În perioada aprilie-mai 2021, la propunerea persoanei vătămate, inculpaţii au întreţinut în repetate rânduri acte sexuale orale cu victima, deşi cunoşteau vârsta acesteia. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Așadar, o ispită a băgat în bucluc 5 tineri din județul Iași, iar, acum, rămâne de văzut ce vor decide magistrații în privința acestora.
Comentarii
  • La puscarie cu asa niste nenorociti,la munca nu se pricep,dar la violat copile,poate fara educatie,care sub impulsul fricii fac ce fac,castrati si in puscarie sa le putrezeasca oasele,la nemernici.

Adauga un comentariu