Stiri Turism

O jurnalista americana, despre tara noastra dupa ce a vizitat-o: „Romania este ceea ce faceti din ea”

Publicat: 09 sept. 2019

Breanna Wilson, o jurnalista din Los Angeles, a publicat un articol la inceputul acestui an despre tara noastra, in care i-a incurajat pe cititorii revistei „Forbes” sa viziteze Romania.

Articolul se intituleaza „Mergi sa cunosti Romania: Tara din estul Europei care te va lasa fara suflare“. In opinia jurnalistei americane, Romania este „unul din acele locuri care sunt adesea trecute cu vederea, un loc care nu este clasat in topul «trebuie vizitat», dar care ar trebui“.

Intrebata despre admiratia sa pentru tara noastra, jurnalista a declarat pentru Adevarul: „Romania e o tara in care la fiecare colt pare sa fie ceva nou. Ceva mai mult, mai frumos decat ce ai vazut ultima data, si pe masura ce descopeream tara dumneavoastra, descopeream tot mai multe lucruri si locuri speciale. Impresiile mele de suprafata despre Romania erau deja la superlative, insa cand am inceput cu adevarat sa invat despre cultura si istoria Romaniei pur si simplu am inceput sa ma indragostesc de aceasta tara”. Daca ar trebui sa descrie Romania intr-o fraza, Breanna Wilson a marturisit: „Romania este ceea ce faceti din ea, si ce este in Romania, asteptand sa fie descoperit, va va lasa fara suflare”.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit