Educatie intima

O latura a amorului inca necunoscuta multora

Publicat: 20 feb. 2019

Amorul oral este o nava extraterestra pe care toti au vazut-o si despre care multi vorbesc. Dar putini dintre cei care au urcat la bordul ei au avut sansele si timpul s-o exploreze, s-o cunoasca si sa calatoreasca exact acolo unde-si doresc, stand la pupitrul ei de comanda. Faptul ca în cuplurile casatorite amorul oral îsi face loc din ce în ce mai rar pana la disparitie e un semn ca femeia si barbatul au înca destule de aflat si de experimentat. Tot mai multe persoane ii intreaba pe specialisti diverse aspecte din relatia de cuplu, legate de actul intim oral.

În culturile orientale yoni-ul femeii este considerat partea ei cea mai sacra, o reflexie în trup a matricei universale, de aceea e adorat si privit drept pur. De asemenea, lingam-ul este venerat si transfigurat ca Shiva lingam originar, Eternul Masculin. Sexologul precizeaza ca explorarea reciproca a corpurilor celor îndragostiti, pana la contactul oral, este semnul cunoasterii absolute, indicele ca dragostea celor doi a trecut de orice granite.

Texte hinduse spun ca diferitele moduri de a saruta yoni-ul trebuie învatate din metodele sarutului gurii. Iar femeia îsi va folosi gura ca pe un al doilea yoni atunci cand îi va dezmierda iubitului lingam-ul. Recomandarea specialistului urolog, în acest sens, este igiena – în primul rand, exhibitia si libertatea, în al doilea si, desigur, comunicarea – cea care trebuie sa stea la baza oricarui act de tandrete.

Tratatele erotice orientale considera ca si barbatul, si femeia pot intra în transa amoroasa si atinge stari de extaz în timp ce fac amor oral. Totul e sa experimentati cat mai des si sa faceti acest lucru de comun acord, si nu din obligatia cuiva sau a celuilalt de a satisface poftele partenerului, mai remarca sexologul. Acesta sfatuieste cuplurile care înca nu au ajuns la proba amorului oral, dar si-ar dori sa o încerce, sa uite în primul rand de prejudecati si sa încerce acest gen de sex drept o experienta de pregatire, ca un preludiu pentru fiecare dintre parteneri.
 

Studio Videochat Iasi
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit