Stiri

O mai stii pe Ioana Tariceanu? E recasatorita si are doi baieti

Publicat: 11 iul. 2019
14

Dintr-o familie de ingineri (tatal constuctor si mama agronom), Ioana Dinu, dupa numele sau de fata, e absolventa de Drept si mai are o sora de profesie medic dermatolog. Pe Tariceanu l-a cunoscut in timpul studentiei. La 26 de ani s-a casatorit civil la Budapesta, in 2003, iar dupa un an religios. Dar pana la momentul nuntii devenise deja mama.

Dupa lucrul la un mare cabinet de avocatura din Bucuresti, ea s-a dedicat cresterii baiatului sau, Mihai, si a infiintat Fundatia “Copii sanatosi”, pentru prevenirea si depistarea malformatiilor congenitale la femeile insarcinate.

In 2011, divorta de Calin Popescu Tariceanu, iar in iulie 2012 devenea sotia lui Brent Valmar, seful Porsche Romania, la nunta de la Snagov fiind deja insarcinata cu al doilea copil. Acum, la 7 ani de la acel moment, Ioana Valmar (42) are propriul cabinet notarial si este la fel de fericita ca la inceputul relatiei sale cu cel de-al doilea sot, Brent (59), semn ca a pariat pe un barbat mai bun decat tatal copilului sau.

Mihai are deja 15 ani si se afla in custodia politicianului, iar mezinul va implini 7.

Adauga un comentariu