Magazin

O mai stii pe Soraya din „Sarmana Maria”? Iata cum arata acum! FOTO

Publicat: 16 apr. 2016

Itati Cantoral a cunoscut faima imediat ce a aparut pe micile ecrane in telenovela mexicana ”Maria la del Bario” / ”Sarmana Maria”, in care a jucat alaturi de Thalia si Fernando Colunga. Acest prim rol negativ jucat de Itati a propulsat-o in alte distributii celebre, actrita reusind sa se impuna in randul celor mai talentate actrite mexicane.

Ei bine, timpul a trecut, iar Itati este si acum una dintre cele mai cautate actrite de telenovele. Acestea sunt cele mai recente proiecte cinematografice in care Itati a aparut: ”Amar” (2009), ”El santos vs la Tetona Mendoza” (2012), ”Amor de mis amores” (2014), ”la Dictadura perfecta” (2014), etc.

Actrita a reusit de-a lungul carierei sale sa primeasca si cateva premii pentru prestatia sa actoriceasca. Astfel, Itati are doua premii TvyNovelas pentru ”cea mai buna actrita in rol negativ” si unul pentru ”cea mai buna actrita in rol principal”, primit, in 2010, pentru rolul magistral din ”Hasta que el dinero nos separe”.

Daca e sa ne referim la viata ei personala, aflati ca Itati a fost casatorita cu actorul de telenovele Eduardo Santamaria din septembrie 1999 pana la jumatatea anului 2004, cand cei doi au decis sa divorteze. Din relatia lor au rezultat gemenii Eduardo si Roberto Miguel, care anul acesta vor implini 16 ani.

In prezent, Itati este casatorita cu producatorul Carlos Alberto Cruz, careia i-a daruit in 2008b o fiica pe nume Maria Itati.

Si daca tot am ajuns in prezent, ar trebui sa mentionam ca fizic Itati s-a schimbat destul de mult. Unele guri spun ca schimbarea se datoreaza in mare parte operatiilor estetice la care ar fi recurs actrita pentru a-si mentine frumusetea.

Adauga un comentariu