Stiri si curiozitati

O mai tii minte pe Lavinia Milosovici? Transformarea campioanei noastre! A trecut printr-o drama si a pierdut grav lupta cu kilogramele! Cum mai arata gimnasta

Publicat: 25 iul. 2018

Ne-a tinut cu sufletul la gura de atatea ori si ne-a facut sa fim mandri in vremuri tulburi. Lavinia Milosovici a fost nelipsita pe podium la competitiile de gimnastica.

Lavinia Milosovici, cunoscuta ca „Milo” in lumea gimnasticii, este considerata cea mai valoroasa gimnasta romana a anilor 1990, avand in palmares 19 medalii mondiale si olimpice. Performanta cea mai notabila este considerata finala de la sol la Jocurile Olimpice de la Barcelona in 1992, pentru care a primit nota 10

Anii au trecut, iar fostei gimnaste i-au ramas doar amintirile. Are acum 41 de ani, iar gimnasta de altadata este de mult apusa. Lavinia Milosovici a pierdut lupta cu kilogramele, dupa cum se vede si in imaginile de mai jos!

In 2008, fosta gimnasta a trecut prin momente cumplite. Fiica sa, Denisa, in varsta de doar 4 ani a murit in 2008 din cauza unei boli a sistemului nervos. Fetitei i s-a facut rau acasa, la Lugoj, iar parintii au dus-o la Spitalul Municipal Lugoj, unde medicii au incercat sa o resusciteze, dar nu au reusit.

„Denisa nu a plecat din sufletul meu. Ma gandesc tot timpul la ea, nici nu pot sa vorbesc despre ea. Mi-e greu, o iubesc din tot sufletul. Baiatul cel mare stie despre ea, mergem mereu la cimitir. O data sau de doua ori pe saptamana mergem la cimitir”

Acum, Lavinia are doi baieti, Cosmin Mihai, nascut in 2012 si Andrei, care a venit pe lume in 2016, la Timisoara. „Ma simt implinita! Au fost mai multe emotii ca la Olimpiade. Serviciul cel mai greu este sa fii parinte. E greu, dar si frumos!”, a declarat Lavinia la acea vreme.

Adauga un comentariu