Magazin

O mai tineti minte pe Bianca din „Numai Iubirea”? Dintr-o fetita dragalasa s-a transformat intr-o BOMBA! – FOTO

Publicat: 22 ian. 2015
Bianca Neagu, fetita care a jucat unul dintre rolurile principale din telenovela „Numai Iubirea„,  s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Este studenta la Psihologie si se pregateste sa revina in curand pe micile ecrane. Bianca Neagu a fost vazuta crescand la televizor. Rolul din „Numai Iubirea” a fost inceputul pentru ea, urmand mai apoi sa joace in seriale precum „Pacatele Evei”, „Mama dupa ora 5”, „Daria, iubirea mea” si apoi „Inima de tigan”. Din 2007 insa, publicul nu a mai auzit nimic de „Bibi”, multi dintre admiratori fiind curiosi ce s-a intamplat cu ea. Ei bine, Bianca Neagu a vorbit in exclusivitate pentru Cancan.Ro, despre viata ei, dar si despre dragostea frumoasa pe care o traieste alaturi de iubitul ei,  un tanar pictor.
Chiar daca este preocupata de cariera, Bianca are grija si de viata personala. Tanara traieste o frumoasa poveste de dragoste, alaturi de Alin Croitoru , in varsta de 23 de ani, un pictor talentat. „Suntem impreuna de 1 an si doua luni. Am o relatie frumoasa si sincera, Alin ma sprijina in tot ceea ce fac mai ales ca face si el parte din aceasta bransa, a artei el fiind pictor”, a declarat Bianca in exclusivitate pentru Cancan.Ro.
Bianca a implinit 18 ani si desi si-a dorit sa intre la  Facultatea de Teatru, sansele nu au fost de partea ei. Cu toate astea este optimnista si stie ca pe viitor va reusi. „Anul acesta din pacate nu am intrat la teatru dar tot raul a fost spre bine pentru ca am intrat la Facultatea de Psihologie unde de altfel imi doream sa aplic. Cum nu puteam sa fac ambele facultati simultan voi incerca la anul din nou la UNATC, nu mi-am parasit acest vis. Imi place ceea ce studiez acum, consider ca este o pregatire, dezvoltare personala si evolutie ca persoana pentru ce va avea sa urmeze la facultatea de teatru”, ne-a declarat Bianca.
Adauga un comentariu