Cancan ultimă oră

O mai țineți minte pe Deea de la Insula Iubirii? A picat în ispită, dar acum este fată cuminte. Bruneta trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Publicat: 06 mai 2021
Deea Ienciu pe plajă
Deea Ienciu, concurentă și ispită la emisiunea Insula Iubirii

Deea Ienciu, una dintre tinerele care au călcat strâmb la emisiunea „Insula Iubirii”, se pare că și-a găsit liniștea sufletească.

De aproximativ patru ani, Deea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr Stely, alături de care bruneta se afișează pe rețelele de socializare. Deea și partenerul său au împreună aceeași pasiune pentru sport, mergând împreună la sală zilnic.

Deea s-a făcut remarcată la Insula iubirii, după ce a participat cu partenerul său de atunci Cristi, pentru a-și testa relația. Bruneta a picat rapid în plasă, lăsându-se purtată de val în compania ispitei Tomiță, cel cu care a continuat o poveste de dragoste și în afara emisiunii timp de ceva vreme.

Deea Ienciu a mărturisit la un moment dat cum a ajuns să își înșele partenerul într-un show de televiziune.

”Relaţia mea cu Cristi era deja degradată de mult timp, cam de un de zile, era o relaţie forţată. Şi atunci când am ajuns în Thailanda, mi-am dat seama că de fapt, nu mai are rost să continuăm şi asta a fost. Nu, nu regret nimic din ce s-a întâmplat, a fost o experienţă extrem de frumoasă şi aş mai repeta-o cu siguranţă. Nu m-am gândit prea mult la ce vor spune prietenii şi oamenii, dar sincer nici nu prea îmi păsa de chestia asta pentru că până la urmă tu trăieşti pentru tine şi nimeni nu ştie ce simţi tu cu adevărat”, povestea Deea Ienciu, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu