Mozaic muzical

O mai tineti minte pe Nidia Moculescu? A ajuns de nerecunoscut – FOTO

Publicat: 03 ian. 2017
3

Nidia Moculescu a trecut printr-o perioada grea a vietii sale, dupa ce a fost operata de urgenta. Rebela din fire, fiica lui Horia Moculescu a facut intotdeauna ce a simtit, fiind adepta schimbarilor, mai ales la aspectul fizic.

Vedeta si-a schimbat complet look-ul, s-a tuns foarte scurt si s-a vopsit blonda. Nidia este de nerecunoscut, dar o prinde foarte bine aceasta schimbare pe care si-a facut-o.a

O afectiune nemiloasa a determinat-o pe Nidia sa renunte la visul de a fi mama. Mai intii medicii i-au inlaturat trompa dreapta, iar acum a venit randul celei stangi. Operatia a avut loc luna aceasta, iar acum Nidia se recupereaza fizic, pentru ca psihic…stie ca nu va putea avea copii decat prin inseminare artificiala. Tatal ei a insotit-o la fiecare pas, asa cum a facut-o in ultimii 26 de ani.

 ”O mai cert, ca fumeaza si nu are grija de sanatatea ei. Mai ii reprosam ca nu mananca, ca e slaba” spunea cu mahnire Horia Moculescu. Operatia a fost destul de cotisitoare, in jur de 1.000 de euro, iar la aceasta suma a contribuit, asa cum a spus Nidia intr-o emisiune TV, chiar iubitul mamei sale Massimiliano, caruia Nidia i-a multumit public.

Adauga un comentariu