Din lumea filmului

O mai tineti minte pe Sanda Taranu, fosta crainica TVR? Din pacate, e adevarat

Publicat: 16 apr. 2019
3

Sanda Taranu, ce mai cunoscuta crainica a Televiziunii Romane, a fost operata de urgenta saptamana trecuta. La cei 80 de ani, vedeta nu a suferit nicio interventie chirurgicala pana acum, insa de aceasta data a fost nevoita sa apeleze la bisturiu.

Fosta prezentatoare TV a facut cateva investigatii la medic din cauza unei viroze, insa i s-au descoperit si cateva pietre la bila, fiind solicitata de urgenta operatia.

„Acum ceva timp am trecut printr-o viroza pe care  am crezut ca o pot trata cu medicamentatie obisnuita. Zilele treceau si nu se simtea nici o ameliorare. In disperarea mea, am chemat ambulanta. Dupa ce m-au mustruluit ca nu am anuntat din timp, desi am spus ca nu am vrut sa deranjez, mi-au scris o reteta pe care am respectat-o cu sfintenie.

Doua saptamani eram ceva mai bine, insa mi-am zis sa fac o vizita si la medicul meu de familie. Ei, aici a inceput sarabanda! Analize, trimiteri catre alti medici primari. Alte retete, alte recomandari, mai ales ca imi iesisera analizele si nu erau deloc multumitoare. La ecografie, alta belea. Te duci sa te vindeci de una si apare alta. La mine era vorba de un organ care nu m-a deranjat niciodata. Dar, in perfidia lui, isi facea treaba: aduna pietre!

Dupa ce s-au consultat intre ele, cu multa grija si delicatete, ca sa nu ma sperie, doamnele doctor au ajuns la concluzia ca ar trebui sa ma opereze, ca nu cumva organul cu pricina sa se inflameze si sa imi produca suferinte mai mari. Asa am ajuns la Spitalul Elias, aferent Centrului de diagnostic si tratament.

Era vineri si mi-a spus sa revin chiar din prima zi a saptamanii urmatoare. La nici doua minute a venit langa mine o doamna care m-a rugat sa o urmez. In decursul zilei, am mai fost condusa catre alte investigatii de un foarte tanar rezident pe nume Radu, inca student. Din vorba in vorba mi-a spus  ca daca acum se afla la Elias e ca urmare a sacrificiilor facute de parintii sai pentru educatia lui. M-am atasat si mai mult de el la auzul acestor cuvinte. In alt cabinet, dl profesor Miron mi-a facut cunostinta cu o doamna tanara, frumoasa, era medicul anestezist Madalina Dutu. Am vazut multa organizare, dedicatie si pasiune. Nu conteneam sa fiu uimita de ce se intampla in jurul meu. Aproape ca uitasem de operatie si de ce urma sa vina”, a marturisit Sanda Taranu pentru Click.ro.
Adauga un comentariu