Eveniment-Social

O mama si-a adus copilul mort la spital

Publicat: 12 nov. 2014
1

Un nou-nascut a fost adus la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani decedat. Tragicul eveniment a avut loc in cursul zilei de ieri. Mama copilului, din comuna Vanatori, sat Gura Badilitei, nascuse la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani de circa 12 zile. Medicii i-au spus femeii ca bebelusul nu prezinta probleme medicale cu exceptia unui suflu sistolic, drept pentru care i-a recomandat femeii sa mearga la Iasi pentru un control de specialitate. Potrivit femeii, marti aseara, copilul respira destul de greu.

„Copilul era apatic si marti seara mama acestuia a spus ca respira destul de greu. Miercuri dimineata a sunat la 112 pentru a cere sprijin medical. La fata locului s-a prezentat un echipaj medical care a adus copilul la spital cu ambulanta. Insa acesta deja era decedat”, a declarat dr. Diana Acsinte, purtatorul de cuvant al unitatii medicale. „Copilul a ajuns la spital decedat. Noi nu stim care este cauza decesului. De acest aspect se ocupa medicii legisti, trupul micutului fiind transportat la Institutul de Medicina Legala Iasi”, a declarat dr. Costica Panzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani.

Comentarii
  • DOM PANZARU CUM AI DAT DRUMU LA COPCHIL BOLNAV ACASA?TOATE PILELE PESEDEULUI NU TE SPALA ORDINARULE.SA SE FACA ANCHETA MINISTERIALA CA LA FURAT BANI TE PRICEPI.

  • nu se externeaza un copil asa fara investigatii,medicii sunt vinovati…dar cum acest escroc cu coada la spate e poponar,relatiile lui in lumea politica il acopera pe masura

Adauga un comentariu