Eveniment-Social

O mare conferinta internationala transforma Iasul in capitala tinerilor lideri. Vezi programul

Publicat: 30 aug. 2013
Incepand de saptamana viitoare, in intervalul 2 – 8 septembrie, la Iasi are loc conferinta internationala „Iashington„, eveniment aflat la cea de-a cincea editie ce are ca tema principala descoperirea si dezvoltarea spiritului de lider. Peste 50 de delegati din intreaga lume sunt asteptati la Iasi, timp de o saptamana, participantii din Egipt, Panama, Germania, Austria sau Nigeria urmand sa experimenteze culturile lumii si sa ia parte la sesiuni care ii vor ajuta sa se dezvolte pe plan personal, sa isi descopere adevaratul potential si sa isi contureze viitoarea cariera. 
 
Temele sesiunilor din acest an sunt variate, de la inteligenta emotionala, la sesiuni de introspectie personala, acestea urmand sa fie sustinute atat de speakeri internationali, cat si de speakeri din Romania. Conferinta este organizata de AIESEC Iasi, in parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi.
 
Sambata, 7 septembrie, incepand cu ora 14:00, participantii vor lua parte la o competitie deschisa si publicului iesean, denumita Treasure Hunt. Astfel, participantii vor explora cele mai importante obiective ale orasului si vor vizita principalele atractii din Iasi. De asemenea, duminica, 8 septembrie, atat participantii romani, cat si cei internationali, vor organiza Targul Multicultural Global Village, incepand cu ora 17:00, pe Bulevardul Stefan cel Mare, unde sunt asteptati iesenii care doresc sa ia parte la spectacole de dansuri, sa descopere obiceiuri din diversele colturi ale lumii sau sa guste din mancarurile si bauturile traditionale.


loading...

Adauga un comentariu