National

O masina accidentata grav a fost plimbata prin tot orasul, cu tot cu „mortul” din ea

Publicat: 08 mai 2016
1

Soferii din Timisoara au putut vedea indeaproape care sunt consecintele neatentiei sau bravurii la volan. O masina facuta zob in urma unui accident de circulatie, cu tot cu soferul „mort”, a fost plimbata prin Timisoara, duminica.

A fost, in fapt, un exercitiu pentru tragerea unui semnal de alarma. Campania „Timisoara Drive Safe” e la cea de-a doua editie, in acest an, la Timisoara.

Oamenii s-au oprit curiosi sa vada ce se intampla.

Actiunea a adus in prim plan un scenariu, in premiera la nivel national, realizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat”.

Evenimentul a debutat cu expunerea unei masini avariate in urma unui grav accident de circulatie, pe o platforma.

Intre fiarele contorsionate ale autoturismului afla o „victima” accidentata mortal, rol jucat de jurnalista Diana Mihai, careia i s-a aplicat un machiaj profesionist, efectuat de make-up artist si efecte speciale Daniela Casuneanu, astfel fiind prezentate publicului imagini cat mai apropiate celor rezultate din tragedii rutiere.

La actiune au participat si echipaje ale ISU Banat, care au desfasurat si un exercitiu de descarcerare a victimei, careia i-au acordat si masuri de prim ajutor, sub privirile spectatorilor din piata publica.

Adauga un comentariu