Local

O minoră a fost dată dispărută, la Iaşi. Lontkowschi Mihaela Flavia Lorena, văzută ultima dată cu iubitul ei. UPDATE: Minora a fost găsită

Publicat: 12 mai 2022
Minoră dispărută din Iași

În urmă cu două zile, pe 10 mai, poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în aceeași zi, LONTKOWSCHI MIHAELA FLAVIA LORENA, în vârstă de 16 ani a plecat de la domiciliul său din mun. Iași și nu a mai revenit.

UPDATE: În urma activităților desfășurate, coordonate de polițiștii Biroului Urmăriri Iași și Secției nr. 1 Poliție Iași, au fost obținute informații care au fost valorificate în cooperare cu Poliția Transporturi Suceava, concretizate prin găsirea minorei în Gara CFR Suceava.

Poliţiştii ieşeni caută o minoră, de 16 ani care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,68 m, greutate 78 kg, ten deschis, păr lung, șaten închis, iar în partea din spate are o șuviță blondă, ochi căprui, fața ovală. Pe antebrațul stâng are un tatuaj cu un leu și mai multe flori, iar pe piept în partea dreaptă are un tatuaj cu inscripția Mihaela.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac de culoare gri, o vestă de iarnă de culoare verde deschis, lungă până la genunchi, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare neagră cu talpa de culoare albă cu roz. De asemenea, avea asupra sa un rucsac de culoare gri și o geantă sport de dimensiune medie multicoloră.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Se pare că a fost văzută cu iubitul ei ultima dată.

„Lontkowschi Mihaela Flavia Lorena, 16 ani, 1.68 m, ochi căprui, păr şaten lung cu o şuviţă blondă sub coadă. Ultima dată era îmbrăcată cu o bluză tip hanorac de culoare roz pudrat scurtă cu elastic în talie, pantaloni trening negri cu pete mari albe (ca şi cum ar fi pătaţi de clor) şi adidaşi negri marca Adidas, cu talpa albă uc roz. Avea nişte ochelari de soare pătrăţoşi şi un telefon marca Motorola”, se arată în anunţul de căutare al minorei.
Adauga un comentariu