National

O minora insarcinata a fost gasita moarta

Publicat: 22 sept. 2014
1
O minora in varsta de 17 ani, insarcinata in 32 de saptamani, a fost gasita decedata la sfarsitul saptamanii trecute in raul Mures, scrie adevarul.ro.
Cadavrul tinerei a fost descoperit de un cetatean din Alba Iulia pe malul raului, in dreptul localitatii Limba, care a anuntat politia
La fata locului s-a deplasat o echipa operativa de cercetare iar pentru scoaterea cadavrului din albia raului, au intervenit cadre ale ISU Alba. Identitatea cadavrului nu a putut fi stabilita cu ocazia cercetarii efectuate la fata loculului, acest lucru reusindu-se ulterior, in urma examinarii criminalistice a impresiunilor prelevate de la cadavru. 

Citeste si:SUMBRU: Cadavrul unei femei a fost gasit langa raul Somes

 
Este vorba despre o minora in varsta de 17 ani, din municipiul Sebes, insarcinata in 32 de saptamani, a carei disparitie a fost sesizata Politiei Municipiului Alba Iulia in data de 15.09.2014 si care se pare ca a fost externata dintr-un spital din Alba Iulia, in data de 14.09.2014, fara a mai ajunge acasa. Imediat dupa sesizarea disparitiei, politistii din Alba Iulia au demarat activitatile specifice pentru identificarea minorei iar ulterior au dat-o in urmarire la nivel national. 
In urma efectuarii necropsiei cadavrului de catre medicii specialisti din cadrul Serviciului de Medicina Legala Alba, s-a concluzionat ca decesul minorei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice prin inec iar cadavrul nu prezinta leziuni traumatice sau leziuni cauzate prin violenta.
Adauga un comentariu