Evenimente culturale

„O noapte printre giganti” incepe, in iunie, la Muzeul „Antipa”

Publicat: 01 iun. 2017
3

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani vor dormi printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant, la ”O noapte printre giganti”, care debuteaza la Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” in 16 iunie.

„O noapte printre giganti” a strans pana acum aproape 700 de participanti care si-au petrecut noaptea la Muzeu si au adormit langa ”Deinotherium gigantissimum”.

Programul debuteaza pe 16 iunie, dar copiii se pot inscrie din timp la oricare dintre editiile acestei veri (30 iunie, 7 iulie, 21 iulie, 4 august, 25 august, 1 septembrie sau 8 septembrie).

Vezi si Muzeul National Cotroceni este deschis joi si vineri pentru vizitatori

Ca in fiecare an, in prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, apoi vor viziona filme documentare despre viata fascinanta a animalelor, oferite de DaVinci Learning. Editiile din acest an vor fi imbogatite si cu alte surprize, dezvaluite copiilor la momentul oportun.

Vezi si Bojdeuca lui Ion Creanga este inchisa de 1 iunie, spre dezamagirea sutelor de copii veniti sa vada celebra casa

Sosirea participantilor este stabilita pentru ora 21.00, iar parintii sunt asteptati sa-i ia a doua zi, sambata, incepand cu ora 8.30, dupa ce copiii au luat micul dejun, constand in branzeturi proaspete.

Inscrierea participantilor se face in limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numarul de tel: 021.305.60.31.

Costurile de participare sunt de 200 de lei/ copil; 300 de lei/ doi frati; 400 de lei/ trei frati.

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” sarbatoreste anul acesta 150 de ani de la nasterea lui Grigore Antipa.

Adauga un comentariu