Magazin

O noua amenintare a internetului: violul pe Facebook

Publicat: 27 mart. 2012
Site-urile de socializare aduc cu ele, odata cu lucrurile pozitive, o gramada de amenintari neasteptate. Tinerele naive care petrec ore in sir pe internet s-ar putea trezi in fata unui viol online.
Pare imposibil, dar internetul si site-urile de socializare ne expun la o serie de riscuri despre care nici nu banuim. Violul online este unul dintre aceste riscuri, cu toate ca pare absolut imposibil ca cineva sa abuzeze sexual de o alta persoana fara a exista contact fizic.
Faptul a fost dovedit in cazul unui britanic in varsta 49 de ani, care a abuzat de o tanara de doar 21 de ani. El a fost condamnat si se afla in inchisoare in acest moment.
Darrell Bingham si-a facut un cont fals de Facebook, a castigat increderea unei tinere si a reusit sa o convinga sa ii dea cateva poze mai deocheate cu ea. De aici a inceput calvarul tinerei si violul propriu-zis asupra caruia s-au pronuntat si judecatorii care i-au dat o pedeapsa de sapte ani de inchisoare.
Barbatul o ameninta pe tanara ca va da pozele cu pricina tuturor colegilor ei de munca, familiei si altor cunoscuti. In schimbul pastrarii lor secrete, el ii cerea sa faca ii faca adevarate show-uri erotice prin intermediul webcam-ului, in fiecare zi, relateaza cei de la India Today.
Ulterior s-a dovedit ca cel care profitase de biata fata era chiar iubitul ei, cu care nu locuia impreuna si care incercase sa ii faca un fel de farsa de-a dreptul bolnava. Cu toate astea, tanara a acceptat timp de sase luni sa faca video chat erotic pentru cel care s-a dovedit a fi tocmai partenerul ei de viata.
Sursa: evz.ro


loading...

Adauga un comentariu