Local

O noua campanie de reciclare incheiata cu succes, la Iasi

Publicat: 12 oct. 2016
1

S-a incheiat proiectul pilot „Invatam sa reciclam”, eveniment care a fost organizat la Iasi pentru îmbunatatirea nivelului de instruire, constientizare si implicare a comunitatii locale (în special a copiilor) în domeniul colectarii selective a deseurilor reciclabile. Pe parcursul proiectului, la Centrul Municipal de Colectare Iasi au avut loc mai multe activitati si prezentari de materiale informative menite sa atraga atentia participantilor asupra rolului esential pe care generatia tânara îl are în domeniul protectiei mediului.

De asemenea, in cadrul proiectului Patrula de Reciclare, cetatenii, institutiile si firmele din judet s-au mobilizat si au trimis la reciclare peste 140.000 kg de aparate electrice defecte, becuri si baterii, la editia 2015-2016 a programului. De mentionat faptul ca au inceput inscrierile în noua editie a programului „Patrula de Reciclare„, care se fac pâna pe 21 octombrie. Proiectul este organizat de Salubris împreuna cu Primaria Iasi, Asociatia Ecotic si Agentia pentru Protectia Mediului Iasi.

„Campania este un prilej bun pentru toti cei care vor sa scape de deseuri electrice. Datorita copiilor si dascalilor voluntari, iesenii vor afla cât de important este sa colecteze cu grija echipamentele electrice si electronice uzate”, au prcizat reprezentantii municipalitatii iesene.
Adauga un comentariu